Nidaros - Moss

Før Nidaros – Bergen

Før Nidaros – Bergen

Etter to gode kamper forrige helg er endelig Nidaros klare for å spille topphockey i Trondheim igjen. I helgen venter to tøffe kamper mot Bergen Hockey. Imponerende start av Nidarosgutta

Selv med flere mann hjemme i Trondheim vant Nidaros overlegent 13 – 4 over to kamper borte mot Moss forrige helg, med seks poeng med hjem fra Østfold var spillerne fornøyde med sesongstarten. -Jeg tror Moss undervurderte oss litt, selv med den rutinen vi kom med. Vi hadde lagt en kampplan før helgen som vi fulgte både lørdag og søndag, sier Thomas Wiig.

Også trener Jan Morten Dahl var fornøyd etter sesongens to første kamper. -Jeg er veldig imponert over guttene som satt 9 timer på buss for så å gå rett på is og kjøre over Moss fra start. Vi hadde større fart i angrepene og var tight i egen sone, vi fremsto som et mye bedre «lag» enn dem.

Noteng tilbake
En av dem som ikke var med ned til Moss var Markus Noteng, nå gleder han ser til å bidra mot Bergen, hjemme i Leangen denne helgen. -Jeg har jobber mye helg, så jeg hadde ikke anledning til å være med til Moss. Nå som seriefavoritten kommer opp for å delta i ørtevfestival, så er ikke jeg vond å be. Jeg gleder meg! sier Noteng.

Tilbake i troppen: Markus Noteng var ikke med til Moss forrige helg, nå gleder han seg til å bidra.
Tilbake i troppen: Markus Noteng var ikke med til Moss forrige helg, nå gleder han seg til å bidra.

Møte med storfavoritten fra Vestlandet
I helgen kommer en av forhåndsfavorittene, Bergen til Trøndelag. Jan Morten Dahl tror det kan bli to tette og spennende kamper mot laget fra Vestlandet. Han mener kampene mot Bergen blir mye vanskeligere enn mot Moss. De har ei meget god førsterekke som scorer de fleste av målene deres, og de har en god målvakt, sier han. Likevel har han stor tro på laget sitt. -Rekke for rekke tror jeg vi er bedre enn dem, så er vi våken fra start blir det morsomme kamper i helga.

Både Wiig og Dahl er enige om at klubben er klar for å ta fatt på 1. divisjonssesongen. Wiig mener laget i år er bedre enn det de hadde forrige sesong, spesielt på keeper fronten. I tillegg er vi i bedre form i år. Vi er selvfølgelig også mer gira i år etter opprykket til 1. divisjon, men det blir nok en tøff sesong for Nidaros, sier Thomas Wiig.

Trener Dahl er enig med Wiig. -Vi har forsterket oss på alle plasser fra i fjor, så hvis vi klarer å holde oss skadefri og alle gjør sin jobb for laget så kan vi slå alle, både hjemme og borte, sier han.

Billetter kjøpes 1,5 time før kampstart i billettluka eller så kan du kjøpe sesongkort for 1100,- i kiosken i Leangen hver kveld denne uka.

Priser
Voksen: 100kr
Student/honnør: 90kr
Barn under 15 år: gratis

SISTE NYTT

– Nidaros er det riktige stedet å være

LES MER

Forlenger ikke

LES MER

Haralds VVS utvider samarbeidet

LES MER