Før kampene: Nidaros – Gjøvik

Vi er endelig klare for seriestart i Leangen Ishall når Gjøvik kommer på besøk for dobbeltkamp på den nye isflata.

– Vi fikk se hva som bor i laget vi har
Etter to måneder med istrening gleder gutta seg til og endelig spille viktige kamper på veien mot opprykk til GET-ligaen igjen. Fjoråret ble en stor opptur for trønderhockeyen og nå skal laget gjøre alt de kan for å gjenskape det også denne sesongen. Før årets første seriekamp hadde gutta for to uker siden en langhelg på Østlandet der de spilte tre treningskamper mot divisjonskollegaer, blant dem helgens motstander Gjøvik. Kampene endte med 8-0 seier over Gjøvik, 2-1 seier over Hasle/Løren og 5-4 seier over Furuset. Trener Jan Morten Dahl er fornøyd med helgen og sier at vi der fikk se hva som bor i årets Nidaros-lag.

Nidaros har hatt flere utskiftninger i stallen fra forrige sesong og mønstrer et yngre lag enn i fjor.  Dahl beskriver årets lag som mer spillende og er fornøyd med å ha hentet hjem enda flere trøndere som spilte i GET-ligaen forrige sesong i Dag-Morten Wehn, Emil Holst Volden, Mathias Baar og det siste tilskuddet i gruppa – Svein Petter Falk-Larssen. Og samtidig jobbes det fortsatt med å få inn noen kjente fjes. – Vi jobber fortsatt med å få med Markus Noteng, Joakim Erbe og Inge Stokvik, sier han.

Gjestene har allerede spilte sine to første kamper for året da de møtte en av årets tøffeste motstandere, Comet Halden. Det endte med  5-0 tap på lørdag og 6-1 tap på onsdag for vår neste motstander. Nå er det vi som skal gjøre det vi kan for å få med oss alle poengene fra kampene mot Gjøvik.

Møt opp i Leangen lørdag klokken 15:00 og søndag klokken 16:00 for å støtte gutta i kampen for elitespill i 2018!

Billetter og sesongkort kan kjøpes HER! eller i billettluka før kamp.

Billettpriser:
Voksen: 115,- / 135 (i billettluka)
Student / Honnør: 100 / 120 (i billettluka)
Barn til og med 15 år: Gratis

2017-09-29T21:12:26+00:00 september 29th, 2017|

Utvalgte samarbeidspartnere