Før kampene: Tønsberg – Nidaros

Gutta har vendt nesen mot sør og er klare for sesongens første bortekamper på Østlandet – Denne gangen er det nyopprykkede Tønsberg som venter!

Mens motstander Tønsberg tapte 7-3 i helga og fikk med seg ett heldig poeng etter 3-2 tap i overtime mot Comet Halden i midtuka møtte Nidaros Oslolaget Furuset hjemme i Leangen forrige helg.

Lørdagens kamp endte med et skuffende 2-1 tap, Dag-Morten Wehn (assistert av Vuorijärvi og Baar) scoret Nidaros’ eneste mål i første periode. Selv med flere store sjanser og flere overtall klarte ikke gutta å overliste Furuset som fikk med seg helgens første tre-poenger.
Søndag var hjemmelaget mer skjerpet, og allerede etter 44 sekunder setter Dag-Morten Wehn (assistert av Svedlund og Baar) inn dagens første mål. Samme periode øker Andreas Svedlund til 2-0 for Nidaros. 3-0 kommer etter nydelig samspill mellom Wehn og Svein Petter Falk-Larssen der sistnevnte setter pucken i mål, før Inge Stokvik (assistert av D. Hofstad) satte pucken i mål til 4-0 i sitt comeback. Selv med tre poeng på konto kostet helgen Nidaros dyrt, og flere navn havnet på skadelisten.

– Vi må spille tre gode perioder
For trener Jan Morten Dahl vet fortsatt ikke hvor lenge han må klarte seg uten spillere som Joakim Hofstad, Olav Bertelsen og kaptein Niklas Unger Nilsen. I tillegg er også Martin Lund fortsatt ute med skade, men på vei tilbake. – Vi mangler noen spillere i helga, men det betyr bare at noen andre får mer spilletid og får vist seg fram, sier Mortis før helgens kamper mot Tønsberg. Han er klar på at Nidaros må spille tre gode perioder i begge kampene skal man greie å ta med seg poeng fra Tønsberg, og det er en del av det som har blitt jobbet med også denne treningsuken. – Vi jobber hele tiden med å gjøre spillet mer direkte, det vil si at vi vil raskest mulig framover og ha trykk på mål, sier Nidaros-treneren.

Poengtoppen
For Nidaros er det Dag-Morten Wehn som topper poengstatistikken med 10 poeng fordelt på 6 mål og 4 assist, Mathias Baar har 9 poeng fordelt på 4 mål og 5 assist, mens Nico Vuorijärvi har 8 poeng fordelt på 2 mål og 6 assist.
Hos hjemmelaget Tønsberg har Joakim Stadsvik 11 poeng fordelt på 2 mål og 9 assist, Anton Persson har 10 poeng fordelt på 3 mål og 7 assist mens Eriks Ozollapa har 8 poeng fordelt på 6 mål og 2 assist på seriens første kamper.

Følg kampene på Livearena eller Hockey.no
Følg også Nidaros på sosiale media for oppdateringer gjennom treningsuka! – Denne helga er det #12 Andreas Svedlund som styrer Instagram fra turen til Tønsberg.

Instagram HER!
Twitter HER!
Facebook HER!

2017-10-21T10:21:05+00:00 oktober 21st, 2017|

Utvalgte samarbeidspartnere