Før kampene: Nidaros – Ringerike Panthers

Det er klart for to tøffe kamper i Leangen når tabellnabo Panthers fra Ringerike kommer på besøk!

Forrige helg møtte Nidaros nyopprykkede Tønsberg borte. Lørdagens kamp endte med 2-1 tap 29 sekunder inn i overtime, Nidaros’ mål kom ved Andreas Svedlund assistert av Wehn og Baar. Søndagens kamp endte bedre. 6-1 seier med to mål av Daniel Hofstad, det samme fra Svein Petter Falk-Larssen, Dag-Morten Wehn leverte også ett mål mens Mathias Jonassen scoret sitt første senior-mål. Trener Jan Morten Dahl var fornød med å få med seg fire poeng fra Vestfold. – Vi spilte to greie kamper, men vi sliter med å score mål. På søndag løsnet det litt, og gutta har vært ordentlig på hugget foran mål på treningene denne uka, sier han.
Gjestene Ringerike tapte begge sine kamper mot Comet Halden, 4-2 på lørdag mens hjemmekampen onsdag endte med et 5-4 tap.

– Første gang på mange år vi har et så pucksterkt lag med mye talent
I helga er gutta, i følge treneren klare for å spille fysisk og rask hockey når tabellnabo Ringerike kommer, men han legger til at det er viktig å være tight bakover for å beholde alle poengene i Trondheim etter to tøffe kamper. En det blir ekstra tøft for er backen Marius Betten Kristoffersen. Trønderen spilte nesten to sesonger i ringeriksklubben, og gleder seg til å møte gamle lagkamerater. – Det er alltid kult å spille mot gamle lagkamerater men også dobbelt så kult å vinne mot dem! Folk må komme på kamp i helga så får de se hva som skal til for å slå Ringerike, sier Kristoffersen.

For publikum har møtt opp også denne sesongen, noe Kristoffersen og resten av laget har lagt merke til. – Det er kult å spille i Leangen igjen, foran ligaens største publikum. Alle vet hvor bra trykk det er i hallen når folk møter opp, sier han. Og selv om poengfangsten ikke har vært topp i år ser ikke trønder-gutten mørkt på det. – Seriestarten har vell ikke helt levd opp til forrige sesongs forventninger men samtidig er det første gang på mange år hvor vi har et så pucksterkt lag med mye talent. Vi kommer til å få se et mer spillende og offensivt lag for hver kamp som går, sier han-
Hjemmelaget som har slitt med skader mangler fortsatt Niklas Unger Nilsen, Olav Bertelsen og Joakim Hofstad til helgens kamper.

Poengtoppen
Hos Nidaros har Dag-Morten Wehn tatt 13 poeng fordelt på 7 mål og assist, Mathias Baar har 11 poeng fordelt på 4 mål og 7 assist, mens Svein Petter Falk-Larssen med 5 mål og 3 assist og Nico Vuorijärvi med 2 mål og 6 assist begge har 8 poeng.
Mens hos bortelaget har både Kristoffer Melin (3+7), Joachim Engesveen (8+2) og Dennis Ryttar 4+6) tatt 10 poeng denne sesongen.

Møt opp i Leangen lørdag klokken 15:00 og søndag klokken 16:00 for å støtte gutta i kampen for elitespill i 2018!

Billetter og sesongkort kan kjøpes HER! eller i billettluka før kamp.

Billettpriser:
Voksen: 115,- / 135 (i billettluka)
Student / Honnør: 100 / 120 (i billettluka)
Barn til og med 15 år: Gratis

2017-10-27T21:27:27+00:00 oktober 27th, 2017|

Utvalgte samarbeidspartnere