Vår ferskeste samarbeidspartner

Vi er hele tiden på jakt etter nye samarbeidspartnere, og nylig inngikk vi et samarbeid med Jarl Mortensen og Møller Bil Trondheim.

Møller Bil Trondheim er den ledende bilforhandleren i Trøndelag. Deres målsetning er å fortsatt være det gjennom å tilby sine kunder komplett bilhold i et hus (salg, service, skade, dekkhotell, ruteskift, smartreparasjon og lignende).

Gjennom å tilby enkle komplette løsninger for sine kunder er målsetningen å skape et kundeforhold som varer livet ut.

De har nå startet sin vinterkampanje der det er meget gode tilbud på de fleste Volkswagen modellene enten man ønsker å kjøpe eller lease. Kampanjen legges ut de nærmeste dagene på deres hjemmesider.

«Det er riktig av oss å inngå et samarbeid med Nidaros Hockey fordi det er en lokal klubb i utvikling. Det er et godt engasjement rundt klubben både med toppsatsing men ikke minst med satsing på barn og familie i en sunn og fin sportslig sammenheng.» – sier Jarl Mortensen.

Gjennom samarbeidet med Nidaros ønsker de å synliggjøre seg som en lokal bilbedrift. Som bryr seg om sitt nærmiljø, og kunne tilby gode billøsninger til både utøvere, (eks. Toppidrettsbilen) familier og supportere rundt klubben.

Vi ønsker Møller Bil Trondheim velkommen på laget!

2018-01-25T11:17:23+00:00 januar 15th, 2018|

Utvalgte samarbeidspartnere