Første spiller på plass

Mange har etterlyst nyheter rundt spillerstallen, og det er en glede å endelig kunne annonsere første spillersignering.

Ekstra gledelig er det at det er en trønder vi kan annonsere som den som er først ute.
Sigve Bråten (24) har signert en forlengelse av sin kontrakt, og han gleder seg til å bli med sammen det nye styret.

«Jeg har virkelig troen på det nye styret og det de står for. Det virker veldig lovende for fremtiden til Nidaros Hockey.», sier Sigve til nidaroshockey.no

24-åringen har etterhvert blitt erfaren i norsk topphockey med syv sesonger bak seg i de to øverste divisjonene i Norge. Han kom tilbake til Trondheim igjen i 2016 etter et par sesonger i Narvik. Nå er Nidaros hans klubb.

«Ja, nå er det Nidaros som er klubben min, og det er her jeg ønsker å være. Som nevnt så har jeg troen på laget, og jeg vil mer enn gjerne være med å bidra på turen opp.»

Foruten ishockeyen skal Sigve gå skole ved NTNU, noe som også gjorde valget om å bli i Trondheim ekstra lett.

For de som ikke kjenner Sigve fra før, karakteriseres han både av seg selv og andre som en eget solid defensiv back som ikke lar seg stresse i pressede situasjoner. Han har tatt store steg hvert år, og tenker å fortsette denne utviklingen videre. Det skal han få hjelp til av en gammel kjenning i form av Ilya Dubkov. Sigve er storfornøyd med at det er russeren som skal trene laget den kommende sesongen.

«Ilya er en rolig og balansert type som det er lett å både snakke med og høre på. Han kjenner oss og forstår hvordan vi tenker, og det gjør det også lettere å komme til enighet mellom spillergruppa og han.»

Sigve er dermed den første som har skrevet under ny kontrakt med Nidaros Hockey for sesongen 2018/2019, men flere blir annonsert i tiden fremover, så det er bare å følge med på disse sidene.

Statistikk på Sigve Bråten finnes på hans Eliteprospects-sider.

2018-06-04T00:46:23+00:00 juni 4th, 2018|

Utvalgte samarbeidspartnere