veien_til_NHL_martinsen

Første seier for Martinsen

Årets andre kamp for Andreas Martinsen og San Antonio Rampage ble i natt spilt mot farmerlaget til Detroit Red Wings, Grand Rapids Griffins.

Og etter en meget jevn og spennende kamp, kom endelig Rampage seirende ut av kampen når sluttsignalet gikk. Martinsen var også særdeles nære å få sin første nettkjenning i AHL.

Etter at Rampage tok en tidlig ledelse ved «Martinsen-rival» Andrew Agozzino, dreide det meste seg lenge om hjemmelaget Griffins. Når Martinsen også drar på seg en holding-utvisning i kamp med Andy Miele, utnytter også vertene dette ved å utligne på en retur kun to minutter etter at Rampage tok ledelsen. Dette gjør at den første perioden ender 1-1, men med et overlegent 16-6 fordel hjemmelaget i skudd på mål. Dette sterkt preget av et udisiplinert Rampage-lag som ga Griffins muligheten på fire strake overtall, deriblant 10 sekunder med spill 5 mot 3.

RAMPAGE VÅKNER I TIDE
Den andre perioden starter slik den første sluttet, og hjemmelaget tar ledelsen i nok et overtall fem minutter ut i midtperioden. Men derifra og nesten helt ut, var Rampage mer på hugget og tok tak i kampen.

Men det er ikke før i tredje periode, i spill 5 mot 3, at utligningen skal komme for gjestene. Nok engang er det Agozzino som er på farten når han styrer inn et skudd fra Ben Street.

Vinnermålet kommer etter en god jobb fra vår mann Martinsen, i overtall fem minutter før slutt. Til slutt får Zach Redmond lurt inn pucken fra skrå vinkel og fastsetter med det sluttresultatet til 3-2 fordel San Antonio Rampage.

NÆRE NETTKJENNING
Det var en kjærkommen seier for Rampage, som i serieåpningen mot Texas Stars rotet vekk seieren i den siste perioden. Martinsen var også meget nær sitt første offisielle AHL-mål i natt, men en mesterlig redning av keeper Tom McCollum hindret trønderen i å notere seg på scoringstavla.

Martinsen endte kampen med to utvisningsminutter og tre skudd på mål. Han spilte en god kamp, og var en av få løpere hos gjestene som ikke gjorde store feil med pucken. Så får det være at det ble et lite minus med tanke på utvisningen som førte til 1-1.

Neste kamp er allerede natt til søndag, igjen mot Griffins i deres arena.