veien_til_NHL_martinsen

Rampage og Martinsen cruiser videre

Én time senere enn antatt, men fortsatt klokken 02:00 natt til søndag, spilte San Antonio Rampage sin første hjemmekamp for sesongen.

Kampstart var nemlig satt til klokken 19:00 lokal tid i San Antonio, men grunnet litt forsinkelser med å fjerne basketball dekket i AT&T center ble kampen utsatt til 20:00. Siden vi i Norge stilte klokka tilbake én time klokken 03:00 i natt, ble jo da kampstart uansett klokken 02:00 norsk tid.

Motstander i den første hjemmekampen for året, var AHL-laget til Calgary Flames, Stockton Heat. Etter 5 av 6 mulige poeng i de tre første kampene, har Rampage fått en god start på sesongen, og dette fortsatt i nattens kamp.

FINSK VIDUNDER
Nylig ble den finske 18-åringen Mikko Rantanen sendt ned fra NHL-laget Colorado Avalanche, og han svarte med å score kampens første mål på sitt første skudd for klubben. Derifra og ut besto det meste av hjemmelaget. Mål av Henley, Smith, Bigras og Cliche sørget for at hjemmelaget gikk til andre pause med en solid 5-0 ledelse. De siste 15 minuttene av midtperioden foregikk i tillegg uten at gjestene fikk ett eneste skudd på mål.

For Andreas Martinsen sin del ble det nok en poengløs kamp, og nordmannen venter fortsatt på sitt første poeng for klubben. Men selv om han ikke kommer opp på statistikken, gjør han absolutt en god figur i kampene. I natt brukte han igjen fysikken sin godt, og vant alle duellene han var i ved vantene. Når det først løsner for han poengmessig, blir det forhåpentligvis en ketchup-effekt til slutt.

NY KAMP NESTE HELG
Nå tar laget nok en snau ukes pause fra kamp, og neste kamp er ikke før kommende natt til lørdag. Laget reiser da til Ontario for å møte Ontario Reign, farmerlaget til Los Angeles Kings, som er ubeseiret så langt i sesongen.

For Colorado Avalanche scoret Jack Skille, og Blake Comeau fikk én assist i nattens kamp mot Columbus Blue Jackets. Dette er direkte konkurrenter til Martinsen i hans jakt på en plass i troppen til NHL-klubben. Avalanche tapte kampen mot Blue Jackets, 4-3. Dette var Blue Jackets første seier for sesongen, etter å ha tapt samtlige første 8 kamper.