veien_til_NHL_martinsen

Endelig for Martinsen!

Han har ventet lenge, i overkant lenge mener mange, men i natt kom endelig Andreas Martinsen på scoringslista.

I møtet med San Diego Gulls og ett av de største keepertalentene i verden, John Gibson (20), fikk Andreas Martinsen en rekke muligheter til å sette sitt første mål i AHL. Til slutt gikk det.

For etter at San Antonio hadde bombadert Gibson med en rekke gode muligheter gjennom hele kampen, var det vertene som hadde en 2-0 ledelse når man gikk inn i tredje periode i nattens kamp. Men i den tredje perioden klarte endelig Rampage å finne ut av den unge amerikaneren. Først reduserer Michael Schumacher til 1-2, før vår kjære Martinsen får muligheten på en retur fra Gibson på skudd fra rekkekamerat Colin Smith.

På mesterlig vis, som selv Roger Federer ville vært stolt av, slår Martinsen pucken på tennis inn bak en sjanseløs Gibson i Gulls-målet. Og endelig er det et faktum, Martinsen har sitt første offisielle mål i AHL!

I de siste par kampene har Martinsen blitt henvist til 3. og 4. rekka, men i natt var han tilbake i andrerekka sammen med Smith og Borna Rendulic. Og han viste seg tilliten verdig gjennom hele kampen med godt spill i begge ender av isen og fikk til slutt belønning i form av mål.

Scoringen sørget også for at Rampage fortsetter sin rekke med kamper uten tap i ordinær tid, ettersom det ikke blir flere mål før hornet lyder for slutten av tredje periode. Men det blir dessverre bare med det ene poenget for Rampage, etter at stortalentet Nick Ritchie setter sitt andre mål for kvelden, drøye minuttet før slutt i overtiden.

Rampage har nå 5 seire, 0 tap og 2 overtidstap så langt i sesongen, og ligger på andreplass i Pacific Division, kun bak dagens motstander San Diego Gulls. Nå reiser Martinsen og Rampage hjem til San Antonio, for å møte Chicago Wolves til dyst. Chicago har også hatt en god start på sesongen og står i skrivende stund med 5 seire, 1 tap og 1 straffetap.

Kampen går natt til lørdag klokken 02:30 norsk tid.