Nidaros vs Comet

Før kampen: Comet – Nidaros

Det er klart for sesongens siste og avgjørende kamp når Nidaros tar turen til Halden for å møte Comet. Nå skal det avgjøres om det spilles GET-liga eller 1. divisjon i Trondheim neste sesong.

Vant avgjørende kamp
I søndagens viktige kamp var det Kongsvinger som første satte pucken i mål, men Inge Stokvik (Erbe) utlignet til 1-1 før første periodepause. I periode to scorer først Fredrik Linge (Svedlund) før Andreas Svedlund ( Linge og Noteng) fortjent legger på til 1-3 etter en god periode av gutta. Niklas Unger Nilsen starter tredje periode godt og øker til 1-4 før Kongsvinger reduserer. Tidligere Kongsvinger-spiller Marius Nielsen (Svedlund og Linge) øker så til 2-5 for Nidaros før Kongsvinger reduserer på ny. Men det blir slutt på spenninga når Inge Stokvik (Nikkilä og Kutny) setter inn kveldens siste, og kampen ender 3-6 etter nok en god kamp av Nidaros.

Ingenting avgjort
Nå står det mellom nettopp Kongsvinger og Nidaros om den andre, og siste plassen i neste års GET-liga. Med seier til trønderne er de sikra opprykk, mens Kongsvinger må slå MS samtidig som Nidaros tar ett poeng eller mindre hvis Hedmarkslagets skal holde seg i den øverste divisjonen. Det betyr at ingenting er avgjort før siste kamp er spilt. Nidaros ønsker selvfølgelig å revansjere seg etter forrige møte med Comet på hjemmebane, da kampen til slutt endte med straffetap.

Poengtoppen
Hos hjemmelaget Comet har Paulius Gintautas 7 poeng, David Hnat 5 poeng, mens  Einar Egeland og Oliver Pihlström har 4. Hos Nidaros har Inge Stokvik tatt 7 poeng, Fredrik Rennie Linge har 6, mens Andreas Svedlund har 5 poeng før siste kvalikkamp.

Kampen spilles torsdag 23. mars 18:30, for alle som ikke har muligheten til å ta turen til Halden kan du følge kampen på TV2 Sumo og på Nidaros sine sosiale medier!