juraj comet

Før kampen: Nidaros – Manglerud Star

Gutta er klare for å revansjere søndagens sure straffe-tap når Manglerud Star kommer på besøk i Leangen for årets siste hjemmekamp.

– Det er ingen krise at vi taper i dag
Søndagens kamp startet med en målløs førsteperiode med flere sjanser til begge lag. Comet scoret allerede 12 sekunder inn i andre periode, og midtveis i perioden utlignet Juraj Kucirko (assistert av Inge Stokvik og Thomas Wiig) i overtallsspill og sørget for at stillingen var 1-1 etter to perioder. I den tredje perioden var det Nidaros, ved Fredrik Linge (assistert av Marius Nielsen og Joakim Erbe) som scoret først, og alle tilskuerne i Leangen håpet det skulle holde helt inn. Men fire minutter før slutt utlignet Comet til 2-2 som ble resultatet ved fulltid. Vi fikk ingen mål i overtidsspillet og kampen gikk til straffeslag. Mats Weberg var eneste spiller som scoret på sin staffe, og Comet fikk med seg ekstrapoenget fra kampen.

– Vi var ikke helt på hugget, vi skyter mye men har lite trafikk på mål og lite folk på returer, sier Jan Morten Dahl etter kampslutt, men han avviser at det er krise før resten av kvaliken. – Det er ingen krise at vi taper i dag, vi gjør en ok kamp der vi kunne vunnet hvis vi hadde vært litt bedre på å sette sjansene våre, sier han. Erlend Johnsen er enig men treneren, og sier at gutta må være mer nøye i det de gjør både før og under kamp. – Vi er ikke våken når pucken droppes, vi møter helt annen motstand nå og vi kan ikke tillate oss å være litt slurvete som i 1. divisjon, sier han. Han mener det virket som Comet hadde en litt større vilje til å vinne. – De har stor vilje og scorer på sjansene sine, da blir det tungt når vi ikke gjør det. På torsdag skal i alle fall jeg møte med fult fokus når MS kommer på besøk, sier Johnsen.
Og både trener Mortis og spillerne fortsetter å hylle publikum som fyller tribunene. – Det er helt sykt, det er veldig morsomt for oss som var med å starte klubben og som holder på med dette her. Det viser at det er interesse, hvis vi fortsetter å levere så godt på isen så kommer det enda flere på kampene, sier Mortis.

Ny tilskuerrekord hver kamp
Også søndagens kamp fikk vi ny tilskuerrekord, hele 1950 stykk tok turen til Leangen for å heie på gutta, og vi håper på minst like mange når storfavoritten fra Oslo kommer på besøk. Første møte med MS i kvaliken endte med 5-3 tap for Nidaros, etter og ligget under store deler av kampen klarte trønderne nesten opphentingen før kampen var over. Manglerud topper kvalik-tabellen etter og tatt ni av ni mulige poeng hittil, med minst to nye poeng mot Nidaros har de allerede sikret seg plass i neste års GET-liga, men dette vil Nidaros sette en stopper for. Så langt ligger Nidaros på andreplass på tabellen med fire poeng, mens Kongsvinger har tatt tre og Comet to poeng.

Poengtoppen
Motstander Manglerud Star har sine tre beste poengplukkere inne på topp-tre lista så langt i kvaliken med Jesper Hoel som har sju poeng, Johan Skiöld med fem poeng og Karl Pearson med fire poeng. Hos Nidaros har Inge Stokvik og Juraj Kucirko begge fire poeng så langt, mens Tapani Nikkilä og Fredrik Linge har tatt tre.

Kjøp billetter og støtt trøndersk hockey på vei tilbake til eliten!
Kampen spilles torsdag 16. mars klokken 18:30.
Billetter kan kjøpes i billettluka fra 1,5 time før kampstart, eller på vår hjemmeside.

Enkeltpris på nett / i billettluka: 114,- / 130,-
Barn under 15 år har gratis inngang.

Billetter kan du kjøpe HER!
For alle som ikke har mulighet til å ta turen til Leangen kan du følge kampen på Livearena – HER!