gjøvik b

Full pott på Gjøvik!

Foto; Gjøvik Hockey // Dan Kenneth Reinli

Nidaros gjorde jobben i helgens to kamper mot bunnlaget Gjøvik og fikk med seg alle seks poengene hjem til Trondheim.

Lørdagens kamp starter litt rufsete med to raske utvisninger og en straffe imot. Hjemmelaget tar vare på muligheten og går opp i ledelsen allerede etter tre minutter. Perioden preges av flere utvisninger, men 15 minutter inn kampen utligner Mathias Báár, assistert av Niklas Unger Nilsen til 1-1.
I starten av andre periode er det igjen hjemmelaget som er først frempå og setter to kjappe, først i overtall før de like etter øker ledelsen sin til 3-1. Halvveis inn i perioden reduserer Fredrik Linge til 3-2 i overtall, som er stillingen før siste tjue. Fem minutter før slutt setter Nidaros inn sluttspurten, først utligner Fredrik Linge, assistert av Andreas Svedlund og Mathias Báár til 3-3. Og kun halvminuttet etter sender Markus Dahl Nidaros i ledelsen med en styring, assistert av Marius Kristoffersen og Viktor Jörnevik. Kampen ender med en knepen seier til Nidaros som tar med seg tre viktige poeng fra en litt rotete kamp.

Søndag er det Nidaros som er først frempå, og Sivert Harbosen, assistert av Inge Stokvik og Dag-Morten Wehn sender Nidaros i ledelsen allerede etter fire minutter med periodens eneste mål.
Også i andre periode er det Nidaros som kjører kampen. Inge Stokvik, assistert av Wehn og Thomas Wiig setter inn 2-0 etter to minutter spilt. Så scorer Andreas Svedlund (assistert av Fredrik Linge og Emil Volden) og Svein Petter Falk-Larssen (assistert av Markus Dahl og Viktor Jörnevik) begge hvert sitt mål i overtallsspill og stillingen er 4-0. Inge Stokvik, assistert av Emil Volden setter inn periodens siste mål i undertall.
Tredje periode blir en parademarsj for Nidaros, halvveis inn i perioden øker Dag-Morten Wehn, assistert av Wiig og Stokvik ledelsen til 6-0 før det kommer to kjappe mål fra Svein Petter Falk-Larssen (assistert av Jörnevik og Dahl) og Emil Volden. Det er dagens siste mål, og stillingen ender til slutt 8-0 til Nidaros som viser at det er klasseforskjell mellom de to lagene.

Nå går gutta inn i en tøff treningsuke før to nye bortekamper venter, da er det Furuset som står på motsatt banehalvdel i Furuset Forum.