Etter noen år i nord hos Narvik Hockey, tok Håvard Haugen Aune turen hjem til Trondheim før forrige sesong. Nå er han klar for nok en sesong i vår nydelige drakt.

25 år gammel er han blitt, og har notert seg for 223 kamper i norsk førstedivisjon. På disse kampene har han gjort 71 målpoeng hvor 4 av disse kom i fjor for Nidaros. Men det er ikke nødvendigvis målproduksjon som er Haugen Aunes største bidrag på banen.

«Jeg er en ordentlig gladgutt. Jeg er alltid i godt humør, og håper jeg klarer å spre dette rundt i garderoben også. I tillegg er jeg ekstremt treningsvillig som jobber hardt og er uredd. Jeg er en lagspiller, og beskjeden som jeg er så kan jeg vel karakteriseres som en maskin som det heter så fint.» smiler Haugen Aune ydmykt til nidaroshockey.no.

Veldig tro på det nye styret
Han er også enig med sine lagkamerater i at det er en veldig spennende «ny start» for Nidaros Hockey denne sesongen.

«Dette er jo første gangen jeg har opplevd et så åpent og ærlig styre, så jeg ble jo automatisk nysgjerrig og veldig entusiastisk av den grunn. Alle guttene virker litt overveldet over hvor bra det hele virker i år. I tillegg så elsker jeg jo hockey og det er det jeg har bedrevet de siste tyve årene, og at jeg da har muligheten til å spille i hjembyen min, med kameratene mine, samtidig som jeg kan jobbe og studere, var det jo en såkalt «no-brainer» å bli med videre med Nidaros.»

Som med alle de andre spør vi Haugen Aune hvordan han ser for seg en sesong med Ilya Dubkov som trener.

«Det tror jeg blir kjempebra! Ilya er jo først og fremst en legende i trøndersk hockey, og en spiller jeg selv har sett opp til som liten. En utrolig hockeyklok mann, har masse rutine og er veldig rolig og avbalansert. Selv om jeg er sikker på at vi får høre det også, dersom vi ikke gjør som vi har avtalt. Håper og tror han har mange gode råd å komme med som gjør at jeg kan utvikle spillet mitt.»

Her finner du statistikk fra Håvards karriere, samt følge han på Instagram:
Eliteprospects
Instagram

Vi gleder oss til en ny sesong med kriger-Håvard, og ønsker han hjertelig velkommen tilbake på laget!