Hurtigtoget fra Sverige

Foto: Dan K. Reinli / Gjøvik Hockey

Det var hektisk aktivitet i Nidarosleiren for å få Viktor Jörnevik (26) klar til helgens kamper mot Gjøvik, men til slutt ble det klart at han fikk sin debut for klubben denne helgen.

120 spilte minutter, seks verdifulle poeng for laget, og tre assists for han selv senere kan vi trygt påstå at debuten var vellykket. Viktor Jörnevik kan være centeren som Nidaros har manglet, skal vi tro trener Jan Morten Dahl.

«Viktor er en lynrask center som jobber beinhardt både fremover og bakover på banen. For meg som trener er han en drøm ettersom han prøver på alt det han får beskjed om, og de fleste gangene lykkes han også. Han har en typisk svensk spillestil som gir oss noe av det vi mangler i fart, størrelse og at han er god begge veier på banen.»

Lagkameratene er godt fornøyd med det de har sett av nyervervelsen så langt, og Emil Holst Volden liker veldig godt seriøsiteten til svensken,

«Han er en ordentlig type som er veldig seriøs med treningen, og han ønsker alltid å bli bedre. Nå har han jo ikke vært her så veldig lenge, men han virker som en skikkelig ålreit lagkamerat også som er viktig i ethvert lag. På isen tilføyer han også en hurtighet vi har mangla litt i laget, det så vi jo prov på nå i debuten mot Gjøvik.»

Viktor Jörnevik skal forhåpentligvis vinne mang en dropp for Nidaros denne sesongen. Foto: Dan K. Reinli / Gjøvik Hockey

Tidligere Rosenborgspiller og Trondheimsvenn Jesper Eriksen har gode skussmål å komme med da vi spør han om han kjenner til den svenske spilleren.

«Dette er en meget god signering for Nidaros. Han gjorde mye poeng i Hockeyettan, og vil nok også produsere godt i norsk 1. divisjon. Ellers kjenner jeg ikke til han så veldig godt, men jeg husker at han er kjapp på skøytene, veldig kjapp! Han skal nok klare å terrorisere mange motstandere denne sesongen»

Selv er Viktor godt fornøyd med å være på plass i Trondheim,

«Da Nidaros tok kontakt og viste interesse var det et enkelt valg for meg å si ja. Jeg ville virkelig til Trondheim å spille ishockey, og få vise meg frem for det norske publikum. Gutta har tatt meget godt i mot meg i garderoben og stemningen i laget er bra før vi nå tar fatt på innspurten i serien. Her håper jeg å kunne bidra til så mange seire som mulig, og være en ledende spiller som viser vei.»

På spørsmål om hva hans personlige mål for denne sesongen er, kommer svaret kontant.

«Jeg vil være med å bidra til at vi vinner resten av kampene denne sesongen.»

Vi håper han når målet sitt og ønsker Viktor hjertelig velkommen til klubben!

Første mulighet til å se nyervervelsen skøyte som vinden på hjemmeis må vi vente litt til på, da de første hjemmekampene er mot Tønsberg, 20. og 21. januar. Billetter til disse kampene fås kjøpt her

Litt statistikk på Viktor finner du på hans side på Eliteprospects.

2018-01-28T04:13:03+00:008 januar 2018|

Utvalgte samarbeidspartnere

Nidaros vs Hasle Løren

Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this
Nidaros Hockey