Tirsdag 14. august blir en spesiell dag i Leangen Arena. Da skal hockey møte blant annet langrenn og fotball på isen.

Nidaros Hockey har første istrening mandag 13. august, og allerede dagen etter er første treningskamp i boks. Som en del av samarbeidsavtalen mellom Nidaros Hockey og XC Broilers møtes lagene til dyst i Leangen Arena tirsdag 14. august. Klokkeslett er ikke helt fastsatt enda, men mellom klokken 18:00 og 20:00 er mest aktuelt. Dette blir en litt annerledes hockeyopplevelse enn man er vant til i Leangen.

På motsatt side av isen finner man langrennsløperne Didrik Tønseth og Emil Iversen blant annet, pluss noen deltagere fra Ranheim Fotball med flere (Rosenborg ble også forespurt, men hadde ikke anledning i en travel kampperiode). I tillegg kan det fort ende opp med flere idrettspersonligheter kjent fra andre idretter. Det jobbes fortsatt med å finne forskjellige måter å skape handicap for våre iskrigere, som strengt tatt har en fordel med skøyter på beina i utgangspunktet. Kan vi kanskje få se Thomas Wiig med strømbånd på seg? Må Niklas Unger Nilsen stille med én skøyte? Dette gjenstår å se når lagene entrer isen til kamp.

Det vil bli gratis inngang til alle!

TRENINGSKAMPER KLARE
I tillegg til kampen mot XC Broilers er det også klart at Nidaros skal møte Brunflo til kamper både i Leangen og i Rösjmohallen utenfor Östersund. Hjemmekampen blir lørdag 1. september, og bortekampen søndag 9. september. Det vil også bli en bortekamp mot svenske Svenstaviks HC lørdag 8. september, men her gjenstår noen detaljer før alt er klart enda.

Det jobbes kontinuerlig med flere treningskamper, så følg med på vår terminliste for oppdatert informasjon.

VELKOMMEN PÅ KAMP! Vi gleder oss!