Nidaros har signert 19 år gamle Sivert Tangen Harbosen fra Lillehammer. 

Harbosen har de siste årene gått på NTG Lillehammer og spilt for byens hockeylag. Han har levert gode kamper på både U18 og U20, og allerede 2015/16 sesongen fikk han sin debut i GET-ligaen. Nå velger unggutten å flytte opp til Trondheim for å fortsette hockeykarrieren her, og sier han har et godt inntrykk av sin nye klubb.  – Tross at klubben er relativt ny så har de oppnådd mye allerede. Nidaros er en seriøs klubb, som satser og er på vei opp og fram. Det er en reise jeg har lyst til å være med på. Jeg tror jeg får utviklet meg godt her, sier han.

Han ser på seg selv som en skøytesterk back som er rolig med puck, i tillegg til å ha sine styrker  i duell- og nærkampspillet. Noe som kommer til å passe godt inn hos Nidaros. Nå skal han være med å bidra til at Nidaros vinner hockeykamper og at Trondheim får et elitelag igjen. – Det var bare millimeterne unna at Trondheim fikk et GET-ligalag forrige sesong, så det hadde vært utrolig kult om vi hadde fått til det. Jeg vil si at det realistisk og noe å jobbe i mot, sier Harbosen som gleder seg til å komme i gang med ny sesong med sine nye lagkamerater. – Jeg gleder meg til å flytte oppover og få hilst på gutta. Nå skal jeg trene hardt i sommer og forberede meg så godt jeg kan til kommende sesong, sier han.

– Og vi gleder oss til å se Sivert i Nidaros-drakta denne sesongen!

For mer statistikk besøk hans profil på Eliteprospects, HER!