Terminlisten for kommende sesongen er nå klar, og det blir en knalltøff serieåpning for våre gutter.

Sist sesong ble det en litt trå start på sesongen resultatmessig. Denne sesongen må de virkelig være skjerpet for å ikke havne bakpå igjen.

Thomas Wiig og resten av laget får en vanskelig start på årets sesong. Foto: Elisabeth Almhjell

Allerede i første serierunde går turen til Halden og møte med Comet. Dette er et av lagene som er ventet å kjempe i toppen av førstedivisjon den kommende sesongen, men skal Nidaros ha ambisjoner om å plassere seg helt i toppen selv er det viktig med et godt resultat allerede i starten.

Etter å ha tatt i mot Grüner hjemme i kamphelg venter nok en ekstremt tøff bortetur. Fjorårets GET-ligalag Kongsvinger Knights står klare til å ta i mot trøndere på tur den 6. og 7. oktober.

Sportslig leder Fredrik Linge er enig i at åpningen av serien ikke er av den lette sorten, men er også klar på at alle kamper blir tøffe.

«Vi må gjennom alle lagene hjemme og borte i løpet av sesongen uansett så det betyr ikke så mye når vi får kampene mot hvem. Jeg er rimelig sikker på at gutta i Halden sitter og sier at de også får en tøff serieåpning med å møte oss. Jeg forventer ikke at noen av kampene i årets førstedivisjon skal bli lett, men skal vi klare ambisjonene våre som sportslig sett er å være med i toppen er det selvsagt ønskelig med gode resultater helt fra start av.»

Hvilke kamper gleder du deg mest til denne sesongen? Ta gjerne diskusjonen på våre Facebook-sider!

Fullstendig terminliste finner du på disse sidene.