70833842_532995613911320_6117395780245389312_n

Tre velfortjente poeng

Hattrick av Filip Klema var med å bidra til en velfortjent seier i lørdagens oppgjør mot Hasle Løren. (Foto: Elisabeth Almhjell)

Men det var gjestene som kom best i gang da de midtveis i den første perioden tok ledelsen ved Tim Mørk. Frem til dette hadde lagene tatt og følt litt på hverandre, og hjemmelaget hadde helt klart hatt flere muligheter til å sette pucken i mål selv. Det kunne virke som om det var et mål i mot som var akkurat det spillerne trengte for å skjønne alvoret. For da Sivert Lehn Wannebo måtte sette seg i utvisningsboksen like etter, sendte Ole Christian Westad Larssen lagkamerat Filip Klema på kontring mot Hasle Lørens mål hvor han kontant satte pucken bak gjestenes keeper Daniel Langeland Henriksen. Bare minutter senere var det brødreduoen Vestavik Hofstad som skulle kombinere i overtall for å gi hjemmelaget ledelsen. Lillebror Daniel finner storebror Joakim inn foran mål som enkelt styrer inn ledermålet. Minuttet før slutt øker også Klema til 3-1 med sitt andre mål for dagen, og igjen er Daniel Vestavik Hofstad tilrettelegger.

Midtperioden preges av mye spill hvor hjemmelaget stort sett kontrollerer spillet, og også sørger for at sifrene på måltavlen endrer seg. Et direkteskudd fra Olliver Dahlin, og en leken dragning av Filip Klema, som setter sitt tredje for kvelden, sørget for at hjemmelaget kunne gå til andre pause med en solid firemålsledelse.

Den siste perioden startet med en kanonade mot gjestes mål, men pucken ville ikke lure seg inn bak Hasle Lørens sisteskanse. I stedet for at hjemmelaget endelig fikk punktert kampen ble det i stedet gjestene som fikk en kontring motsatt vei, og med to-mot-én var keeper Peter Vincent Strøm sjanseløs og gjestene fikk et lite håp om å ta med seg poeng fra denne kampen. Det ble derimot med dette lille håpet, for resten av kampen besto stort sett av at hjemmelaget kontrollerte inn en trygg hjemmeseier.

Etter kampen var det en meget godt fornøyd tremålsscorer som tok en prat med oss.

«Dette var godt det! Nå er det alltid viktigst at laget vinner, men jeg må jo innrømme at det føles litt ekstra godt å sette tre pucker i mål også samtidig som vi vinner kampen.»

Hattrick-helten er for tiden i Trondheim som utvekslingsstudent, og bruker mye av tiden utenom studier og hockeyen til å oppleve byen. Vi kan med hell anbefale å følge hans Instagramkonto hvor han oppdaterer storyen sin jevnlig.

Ilya Dubkov var fornøyd på trenerbenken. Her fra kampene mot Gjøvik sist helg. (Foto: NOBRA Foto)

Trener Ilya Dubkov var også godt fornøyd med tre poeng i dag.

«Dette er tre viktige poeng, men det er fortsatt mye å jobbe med, og vi gjør for mange feil fortsatt. Det at vi klarer å vinne selv om vi gjør disse feilene ser selvsagt godt å ta med seg. I tillegg ser jeg mye hurtighet og ikke minst innsats fra gutta i dag, og det varmer et trenerhjerte. Det er mye å bygge videre på her, og det lover godt ettersom vi har den poengfangsten vi har allerede.»

Laget står nå med seks poeng av totalt ni mulige etter tre serierunder. Neste helg venter det dobbeloppgjør mot Tønsberg hjemme i Leangen Arena. Vi gleder oss!