Ishockey er en fysisk idrett, og med det kommer det dessverre også skader. Nå har vi heldigvis sikret oss best mulig hjelp om det skulle inntreffe.

Fra tid til annen blir idrettsutøvere å slite med en problemer relatert til muskel- og skjelettapparatet. Dette kan eksempelvis være hodepine, vond rygg, prolaps eller andre idrettsskader. Her kommer Din Naprapat- og Helseklinkikk avdeling Trondheim er heldigvis eksperter på området, og nå er de på laget vårt.

«Vi har som mål å hjelpe den neste pasienten til en smerte- og problemfri hverdag.» sier Naprapat Thomas Waage til nidaroshockey.no

Waage forteller også at de ønsker å være en del av laget som sammen er med og får Nidaros Hockey opp i eliten, hvor de hører hjemme. Og for å få til det er både skadeforebygging og skadebehandling viktig. Waage og hans kolleger ser på samarbeidet som en mulig til å bidra både med det og å bli mer synlig.

«Vi vil hjelpe de som har skader og andre problemer. I tillegg vil vi at Din Naprapat- og Helseklinkk skal bli sett på som en seriøs aktør som kan oppsøkes av alle med smerte eller problemer i muskel- og skjelettapparatet. Samarbeidet med Nidaros Hockey lar oss nå ut til en stor gruppe av mennesker.»

Vi ønsker Din Naprapat- og Helseklinikk avd Trondheim velkommen på laget!
Du finner de ved Toppen helsesenter på Sirkus Shopping.

Følg de på sosiale medier:
Instagram
Facebook
Hjemmeside

PS! Har du husket å registrere deg som frivillig kommende sesong? Gjelder nye og gamle frivillige!