Jack & Jones trenger vel ikke store presentasjonen, men det er en glede å annonsere at de også er med på Nidaros-laget for sesongen 2019/2020!

For mer enn et kvart århundre siden satte de seg som mål å ta over verden. Den gang var J&J bare noen få gutter med sin første jeanskolleksjon og en enorm lidenskap for denim.

Mange år senere er J&J fremdeles bare en av gutta, og det handler fortsatt om jeans, men de har lagt til noen flere personer i teamet sitt underveis. Og ja, de vet at det kreves mer enn et par gode jeans for å dekke en manns garderobe. Derfor dekker de hele spekteret fra urbane sportswear, uformelle klassikere, klassiske dresser, tilbehør og fottøy. I utgangspunktet kan de dekke ryggen din for enhver anledning du kan ende opp i.

«Derfor liker vi å tenke på oss selv som mer enn bare et klesmerke. Vi er et brorskap, en klubb, et fellesskap – bundet sammen av denim. Og i det samfunnet har vi ett mål – å være der for gutta våre. Vårt univers er en dramafri sone, det gjør det enkelt å handle. Det er gode jeans med gode vibber. Dette er filosofien bak vårt merke.» sier Trine El-Kelish, Salg- og markedsansvarlig hos Jack & Jones.

I Trondheim har de butikker på City Lade, Trondheim Torg og City Syd.

Planene for fremtiden er selvsagt klar for El-Kelish og J&J.

«Vi skal forsterke kunderelasjoner gjennom opplevelser utenom det vanlige. Vi har også startet vår egen kundeklubb som vi bruker flittig for å komme tettere på kundene i kommunikasjonen vår.»

Og et samarbeid mellom J&J og Nidaros Hockey falt veldig naturlig for begge parter, og El-Kelish og resten av gjengen gleder seg til å bli enda bedre kjent med hockeysporten.

«Vi ønsker jo først og fremst å få bedre synlighet i en større del av målgruppen vår, samt nye fjes som ambassadører for brandet vår, og her faller Nidaros Hockey inn midt i blinken. Å se hockeygutta som modeller i lokale aktiviteter og kampanjer vil gagne begge parter i forhold til merkevarebygging. Så ønsker vi jo selvsagt at trønderhockeyen skal opp i det gjeve selskap igjen, og har klokketro på at Nidaros Hockey er riktig lag til å få til akkurat dette. Vi skal i alle fall gjøre alt det vi kan fra sidelinjen for at det skal bli en plassering i toppen kommende sesong.»

Jack & Jones kommer også med et godt tilbud til alle Nidarossupportere, og dette vil det komme mer informasjon om litt senere.

Vi sier som Trine, VELKOMMEN TIL BROTHERS OF DENIM – VELKOMMEN TIL JACK & JONES.

Følg de gjerne på Instagram også.