Det skal ikke være noe problem å få en god bilhandel om du er Nidaros-supporter. Det sørger vår ferskeste samarbeidsavtale for.

Toyota Bilia er en av Norges største Toyota grupperinger. Bilia kjøpte i 2015 opp Toyota Hell Bils 5 avdelinger, på Oppdal, Orkanger, Trondheim, Stjørdal og Levanger, samt Toyota Horten og Toyota Tønsberg. Nå er Toyota Bilia en del av Nordens største bilkonsern. De tilbyr hele Toyota og Lexus’ modellutvalg og til enhver tid et stort utvalg av brukte biler i alle kategorier. Deres merkevarer Toyota og Lexus har både i nasjonal og internasjonal sammenheng i flere år vært det ledende bilmerke hva kvalitet og driftsikkerhet angår. Hovedavdelingen deres i Trondheim har som mål å bli landets beste Toyota-forhandler.

Vi tok en prat med salgssjef Roald Nilsen om hvorfor Toyota Bilia velger å samarbeide med Nidaros Hockey.

«Ishockey står våre ansatte, spesielt i Trondheim, veldig nært. Vi har flere som har spilt både på landslagsnivå og høyt på serienivå, og vi ser at ishockey binder folk sammen på tvers av kulturelle og sosiale forskjeller. Nidaros har også i våre øyne sammenfallende verdier som Toyotas ledelsesprinsipp, Toyota Way, som består av respekt for mennesker og kontinuerlig forbedring.»

Og hva håper Toyota Bilia å få ut av samarbeidet med Nidaros?

«Vi håper å kunne være med å støtte en grasrotklubb som aldri gir seg, mot nye mål. Samtidig som vi håper at Nidaros sine spillere, administrasjon og supportere tar turen innom Toyota Bilia Trondheim og ser hvilke flotte og driftssikre biler vi kan tilby.»

Og for at det skal være ekstra fristende å ta turen innom Toyota Bilia, har de et eget spesialtilbud for alle som liker Nidaros Hockey. Ikke bare får du en knallpris på bil når du handler, men i tillegg går 5000,- per solgte bil direkte til Nidaros Hockey. Med andre ord hjelper du både deg selv og klubben ved å handle bil hos de.

Toyota Bilia finner du i Leangen Allé 4, et lite steinkast unna Leangen Ishall.

Du kan følge de på Facebook, Instagram eller deres hjemmesider.

Velkommen på laget!