Det er alltid gøy når partnere blir med videre. Derfor er det en glede å annonsere at Foraas Områdesikring AS også er med videre på laget!

De har over 30 års erfaring innen fysisk sikring. Alt fra byggeplass til kontorbygg og eneboliger, og vi tror du blir overrasket over hvor mye mer de faktisk leverer enn hva du tror i utgangspunktet. Vi anbefaler å ta turen innom hjemmesidene for å få en full oversikt.

Foraas Områdesikring AS har hatt en veldig jevn og fin god vekst over mange år. De håper og tror kundene fortsetter å gi de tillit. De har de siste årene hatt veldig store attraktive jobber med ny kampflybase på Ørlandet samt mange andre spesielle store prosjekt. Store prosjekt er viktig for vekst og arbeidsplasser men de er like avhengig av de små enklere jobbene for å holde hjulene i gang. De sikter på å fortsatt være midt-norges foretrukne leverandør av fysisk sikring i årene som kommer, og de skal fortsette å være en trygg og god arbeidsplass med god vekst.

Foraas var som sagt også med på laget forrige sesong, og Salg- og Markedsleder Gøran Andersen ser tilbake på det siste året med et smil om munnen.

«Vi syns det er artig å være med på reisen og synes det legges ned en vanvittig flott innsats i og rundt klubben for å lykkes. Hockeyinteressen er sterkt økende hos oss og våre ansatte samt at vi ser at Nidaros gir oss mye tilbake i form av sosiale ansatt ting som for eksempel sponsorcupen som var vanvittig moro, samt at vi fikk med noen Nidaros spillere til å ta en liten kamp mot Foraas ansatte i vinter. Sånne samarbeid og happenings er viktig for oss for vi ser at det hjelper oss å bygge kultur og samhold internt i bedriften. Senest den 21 juni i sommer fikk vi med Sigve Bråten og Sander Skålvoll på Foraas Fotball da vi spilte kamp mot Strindheim. På sånne ting får vi veldig mye tilbake også som partner og vi ser at vi kan hjelpe hverandre slik at det ikke bare er en sponsing men faktisk ett samarbeid.»

Og planen for den kommende sesongen er allerede klar.

«Vi har erfart at Nidaros gjerne gir mye tilbake og slikt syns vi er veldig artig og givende. Vi ønsker å fortsette som det siste året med å få til samarbeid på å gjøre ting sammen, og vi har en plan om å være enda flinkere til å dra med oss kunder og ansatte på kampdager i ishallen.»

Vi er jo alltid interesserte i å høre hva våre samarbeidspartnere tror om den sportslige delen av den kommende sesongen, og her kommer svaret rimelig kjapt fra Andersen.

«TOPP 3!»

Så da vet vi som klubb hva vi har å jobbe etter!

Foraas Områdesikring AS har for tiden ingen kampanjer eller lignende, men lover å gi en best mulig pris om du nevner at du også følger Nidaros Hockey om du har behov for en av deres mange tjenester.

Velkommen tilbake på laget, Foraas Områdesikring AS!
Følg de gjerne på sosiale medier:

Facebook
Twitter
Instagram