I en årrekke har Haralds VVS AS vært med å støtte trøndersk hockey, og vi er meget glade for å kunne annonsere at de er med nok en sesong.

Haralds VVS AS driver med rørleggertjenester primært for bedrifter, men også for private i Trondheimsregionen. De tar også en del større entreprisearbeid i prosjektmarkedet både med nye næringsbygg og boligprosjekter.

De velger heller å bruke markedsføringspengene på å støtte idrettslag fremfor kommersiell markedsføring.

«Ettersom vi jobber hovedsakelig i næringsmarkedet, hvor «jungeltelegrafen» og personlige relasjoner er den viktigste åren til nye kunder og oppdrag, bruker vi veldig lite penger på kommersiell markedsføring. Imidlertid bruker vi en del penger på sponsing av idrettslag, helst breddeidrett, men også blant annet satsingen på elite-hockey.» forteller Olav Lien til nidaroshockey.no

Grunnen til at de alltid har vært på lag med ishockeyen faller nok noe mer på «sjefen sjøl» sine preferanser.

«Det er nok så enkelt som at jeg har en del interesse for sporten hvor jeg selv har vært aktiv.»

Forventningene til samarbeidet er ikke de største fra Haralds VVS AS, annet enn at de får sett mye god ishockey i Leangen Arena.

«Som sagt så bruker vi jungeltelegrafen mer for å skaffe nye kunder enn markedsføring. I så måte forventer vi ikke å få så mye ut av samarbeidet med Nidaros Hockey annet enn at vi får være med på laget fra starten av, i jakt på å bli en stødig organisasjon. Jeg har også forstått at det er noen nye konsepter i år som kan passe oss litt bedre, med nettverksbygging og lignende. Det er nok sesongkortene som vi ser på som det beste vi får med denne avtalen ettersom det lar oss alle gå på kamp, så får alt utover dette bli en ren bonus for oss. Vi koser oss i ishallen, og det er det viktigste.»

Vi ønsker Haralds VVS AS hjertelig velkommen på laget foran kommende sesong!

Ta en titt på deres hjemmeside, eller titt innom deres Facebook-side da vel!