Kjøpe eller selge bolig? Vi har en partner som kan hjelpe deg med begge deler.

Meglerhuset Nylander er vel etablert i Trondheim. Faktisk var de allerede i 1936 på markedet, og mottoet er det samme i dag som det var den gang; «Vi skal hjelpe folk til å finne et bedre sted å bo».

Heldigvis for Meglerhuset Nylander selges det langt flere boliger i 2019 enn det gjorde i 1936. De har også vært tidlig ute med nytekning, og ble i 1995 første eiendomsmegler i Norden som var å finne på internett. I 2016 vant de Gullmeglerprisen for «Beste markedsføring av bolig».

Tre generasjoner Nylander i ett og samme bilde.

Meglerhuset Nylanders hovedmålsetning er å levere eiendomsmeglertjenester av høyeste kvalitet, og at alle er hjertelig velkommen innom for en prat om alle boligrelaterte spørsmål. De ønsker å fortsatt være blant de ledende i bransjen i sin region som består av «Stor-Trondheim», Røros og Stjørdal.

Per Ø. Nylander kan fortelle oss at det ble knyttet flere nye, gode relasjoner sist sesong, og ønsker derfor å være med videre for å kunne utvikle denne arenaen for andre.

I tillegg er den sportslige delen viktig for Nylander og co. De håper å kunne se et trøndersk lag i eliten igjen innen kort tid, men det er en ting som er viktigere enn noe annet i den sammenheng.

«Det må være på riktige premisser!», sier Per Ø. Nylander til nidaroshockey.no

Firmaet har også en rekke hockeyinteresserte ansatte, derav Nylander selv, slik at det er langt i fra umulig å få en hockeyprat med på kjøpet når man tar kontakt.

Vi ønsker Meglerhuset Nylander velkommen tilbake på laget, og ser frem mot et videre fantastisk samarbeid.

Følg de gjerne på sosiale medier!
Facebook
Twitter
Instagram