Har du bruk for nye arbeidsklær eller profilering? Vår samarbeidspartner kan hjelpe!

Smart Profil Trondheim AS er et lokalt forankret firma med butikk på Sandmoen. De fyller 10 år som firma i år, og har allerede rukket å bli Trøndelags største forhandler av kjente merkevarer som Blåkläder og Snickers Workwear. I tillegg til salg av arbeidsklær, driver de med blant annet firmaprofilering, profilartikler og giveaways. En stor del av deres arbeidshverdag går til å trykke logomerker på tøy til håndverkere, idrettslag osv, og i løpet av et år trykker de normalt et sted mellom 60- og 70 000 logomerker i sin butikk på Sandmoen.

Markedsansvarlig Joakim Storvold er godt fornøyd med samabeidet med Nidaros Hockey. Foto: Smartprofil.no

«Vi er idag 8 ansatte, og hadde en omsetning på 21,5 millioner i 2017. Vi har hatt vekst hvert år siden oppstartenm, og målet vårt er selvsagt å fortsette med det.» forteller markedsansvarlig Joakim Storvold til nidaroshockey.no

Mange forbinder Smart Profil Trondheim AS med arbeidsklær, men de gjør så mye mer enn det. Storvold forteller entusiastisk om butikken sin.

«På vår hjemmeside smartprofil.no har vi nettbutikk med arbeidsklær & tilbehør. I tillegg finner man kataloger til de fleste av våre leverandører. Trenger du f.eks drikkeflasker til laget eller firmagaver til bedriften din? Vi hjelper deg med det meste!»

Storvold er også godt fornøyd med samarbeidet mellom de og klubben de senere årene, og ser frem til at dette skal fortsette i lang tid fremover.

«Vi har alltid vært aktive og engasjerte i idretten, og vi er vant med dugnadskulturen. Da det dukket opp som et tema for noen år siden takket vi selvfølgelig ja til et samarbeid med Nidaros Hockey. Vi er veldig fornøyde med samarbeidet så langt, og vi ser frem til å bli med videre på reisen for å få trøndersk hockey tilbake til eliten i fremtiden.»

Som i alle andre partnerskap er det viktig å gi og ta. Smart Profil Trondheim AS føler absolutt at de får noe igjen for å være en del av nettverket til Nidaros Hockey.

«Med god profilering i ishallen vil dette ha en god merkevarebyggende effekt for oss. Publikum får kjennskap til logoen og hva vårt selskap driver med. Det gir oss også mulighet til å profilere oss for et stort publikum i forbindelse med kampene, som kampsponsor eller andre aktiviteter i hallen.» avslutter Storvold.

Vi er kjempefornøyde med å ha med Smart Profil Trondheim AS videre på laget, og ser i likhet med Joakim Storvold frem til et langt og lykkelig partnerskap!

Følg Smart Profil Trondheim AS på sosiale medier:
Facebook
Instagram
Twitter
Hjemmeside