174461174_191662262627464_3900289631416515874_n

– Æ glæde mæ te ny sesong me gjængen hær

– Æ glæde mæ te ny sesong me gjængen hær

Peter Vincent Strøm (26) skal sørge for at trøndersk tradisjon holdes ved like i garderoben. Foto: Dorthe Engh

Han har vært i trøndersk hockey i det meste av karrieren sin. Han puster og lever for Trondheim og Trøndelag. Ber du han kle seg opp i skinnvest og mokkasiner blir han mer stolt enn flau. At Peter Strøm skal stå i mål for byens elitesatsende hockeylag kunne ikke vært mer passende.

«Noen må jo sørge for litt trønderrock til den herlige gjengen i garderoben også», sier Peter når vi spør han om signeringen av ny kontrakt.

Vel, sisteskansen kan langt mer enn å velge musikk i garderoben. De siste årene har han vært et klart førstevalg mellom stengene, og nå er han klar til å revansjere den noe skuffende sesongen laget hadde i fjor.

«Det blir spennende å se hvilke spillere, og hvilken trener vi får inn. Jeg har trua på at vi skal klare å bite fra oss bedre i år enn i fjor, og for å gjøre det må vi ta noen steg videre både på og utenfor isen.» avslutter Peter.

Sportssjef Martin Jansson sier Peter er en viktig signering for klubben.

«Det er godt å få med en såpass solid Trønder med stor T som det Peter er. Han har bevist at han er god keeper som kan vinne kamper for oss, og det er det som teller i bunn og grunn.»

Vi gleder oss til å se Peter mellom stengene, også i sesongen 2021/2022!

SISTE NYTT

Første Play-In kamp

LES MER

Informasjon Play-In 2024

LES MER

Hjemmekamphelg: Nidaros vs Bergen

LES MER