lyngstad_hjemmeside

Backbauta med videre

Backbauta med videre

Emil Lyngstad Sæteraas (23) er klar for ny sesong med Nidaros Hockey. (Foto: Elisabeth Almhjell)

I disse vanskelige tidene verden befinner seg i nå har det ikke vært så lett for hverken spillere eller ledere planlegge en spillerstall for den kommende sesongen, men det må tas sikte på at sesongen starter som vanlig i September / Oktober, og da er det viktig å ha spillere på plass. Allerede er flere av spillerne fra forrige sesong signert på flerårskontrakter, og nå er også Emil klar for forlenging av sin kontrakt.

Etter at Lyngstad Sæteraas kom hjem til Trondheim midtveis ut i sesongen 2016/2017 har han vært en stabil brikke på backsiden for Nidaros Hockey, og trenerteamet trekker han frem som kanskje den beste backen til laget i siste halvdel av forrige sesong.

«Emil er en veldig solid back, og vokser med oppgavene hvert eneste år. At han blir med oss videre er en viktig brikke for laget både sportslig, i garderoben og ikke minst for identiteten til klubben. Det er viktig for oss å holde på gode trønderske spillere.» sier Dag-Morten Wehn fra sportslig utvalg i klubben.

Foruten å spille ishockey for Nidaros Hockey skal også Lyngstad Sæteraas fortsette å studere ved siden av. Sånn sett er det litt avhengig av at han kommer inn på skole i Trondheim for at han skal kunne kombinere dette, men det håper alle parter på at løser seg.

Vi ønsker Emil velkommen med videre!
Les mer om hans statistikk på Eliteprospects.

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER