header_bamsekamp

Bamsekampen 2023

Bamsekampen 2023

Onsdag 6. desember inviterer vi til bamsekamp i Leangen Ishall. Foto: Lars Rune Skaug

Den siste hjemmekampen før vi feirer jul og nyttår spilles onsdag 6. desember klokken 19:00. For mange er Bamsekampen årets høydepunkt når bamsene flyr på isen ved første scoring til hjemmelaget, og det er det flere grunner til. Ikke bare er det et spektakulært syn, men det bidrar også til at syke barn får en litt koseligere dag både når bamsene blir levert, og som følge av inntektene bamsesalget gir. Disse pengene går nemlig til å gjøre sykehushverdagen litt lettere for de som ufrivillig må oppholde seg der.

Timmy og Lykke kommer på kamp. Kommer du? Foto: Lars Rune Skaug

Rune «Supermainn» Jonsdal har i en årrekke vært med å arrangere bamsekamper rundt om i landet gjennom Hockey for Livet, og klubben er svært glad for å ha han med på laget også i år. I samarbeid med Hockey for Livet vil det selges bamser i fojaéen før kamp til 100 kroner stykket mot normalpris 249,- og alle pengene vil som sagt gå til arbeidet for å gjøre sykehushverdagen til barn litt lettere. Grunnet smittevernhensyn vil vi kun tillate bamser som er kjøpt fra denne standen i hallen denne dagen, hvor vi tidligere har godtatt medbragte innpakkede bamser. Dette for å minske risikioen for at barn som allerede er syke skal få en reaksjon når de får disse overlevert.

Har du husket å kjøpe årets julekalender?

Julestemning i Leangen Ishall

I tillegg til bamsekamp feirer vi jul denne onsdagen i Leangen. På tradisjonelt vis siste hjemmekamp før jul vil det bli julestemning både musikkmessig, på kuben og litt pynting i hallen. Vi ønsker at alle skal komme i god julestemning før stresset setter inn med alle forberedelsene til høytiden.

Et tøft oppgjør

Sportslig sett skal gutta på isen få en skikkelig utfordring når Gjøvik tar turen oppover for lagenes tredje møte for sesongen. Gjøvik kommer blant annet fra en solid seier mot daværende serieleder Grüner, og vil jakte en ny skalp. Nidaros på sin side er i skrivende stund i god form med fem strake seire. Med andre ord ligger det an til en skikkelig god hockeykamp i Leangen denne onsdagskvelden.

Sikre deg billett til oppgjøret – Alle som kjøper billett senest onsdag 29. november er i tillegg med i trekningen av en signert kølle

Sammen med vår hovedpartner Aneo og kampsponsor Gaute Fabrikkutsalg inviterer vi til nok en hockeyfest i Leangen Ishall!

gaute_logo_utenbak_color
bamsekampen_nidaros_portrait

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER