Til helgen starter endelig sesongen 2020/2021 når Lørenskog tar turen oppover til enkeltoppgjør på lørdag. Nå kan du sikre deg billett til oppgjøret.

Vi lever i en merkelig tid med restriksjoner både her og der av naturlige årsaker. Som alle vet har vi en begrensning på 200 tilskuere per kamp, og derfor vil det også bli et litt annerledes billettsalg i år.

Styret i Nidaros Hockey har kommet frem til at den beste løsningen er at det selges 150 billetter til hver kamp, og de resterende 50 billettene forbeholdes våre livsviktige samarbeidspartnere. Det er også noen endringer i hvordan billettsalg håndteres og hvilke kort som gjelder.

  • 150 billetter selges KUN på nett. Dette grunnet smittevern.
  • 50 billetter deles ut blant samarbeidspartnere
  • Ingen ordinære adgangskort gjelder. (Forbundskort, dommerkort, trenere/spillere i yngres avdeling eller spillerfruer).
  • Alle fra media, delegater fra forbundet eller lignende må ta kontakt med klubben i forkant for å tildeles akkreditering (begrenset antall).
  • Unummererte billetter – hold minimum én (1) meters avstand i alle retninger. NB! Dette gjelder også familiemedlemmer med unntak av små barn.
  • Betaling i kiosk foregår helst med kortbetaling eller Vipps av smittevernhensyn.

Vi i Nidaros Hockey har alltid ment at barn skal kunne oppleve hockey live uten å betale for det. Dessverre gjør dagens situasjon det vanskelig å gjennomføre, og vi ser oss nødt til å ta betalt for barn til og med 15 år også i år. Dette fordi alle deltagere må registreres, og vi må ha oversikt over hvor mange som er tilstede i hallen på kampdag i henhold til smittevern. Vi håper på forståelse for dette.

Billetter vil bli lagt ut mandag før kamphelg utover sesongen. Dette for å sikre at alle skal ha en rettferdig mulighet til å sikre seg billett til kampene, og at vi ikke ender opp med solgte billetter som ikke blir brukt på kampdag. Vi ønsker alle så mange som mulig tilstede i hallen når motstanderne feies av isen av våre gutter.

Skulle du derimot føle deg dårlig, ha kjente symptomer eller vært i kontakt med noen som i ettertid er påvist smitte skal du IKKE ta turen til Leangen Ishall på kampdag.

Ved inngang til Leangen Ishall på kampdag må du registrere din ankomst. Dette gjøres enten ved manuell registrering i bok ved inngangen eller ved å logge inn via QR-kode på samme sted. Vi håper så mange som mulig velger sistnevnte da dette er mest smittevernsvennlig.

Informasjon til media: Vi ønsker alltid å gi media full innsikt og tilgang, men i år må det tas hensyn i forhold til dette også naturligvis. Det vil derfor ikke bli adgang til garderober på samme måte som før, og intervjuer må foregå i angitt sone for dette.

Forøvrig henstiller vi publikum til å sørge for god håndhygiene og å følge de instrukser og anvisninger som gis.

Billetter fås kjøpt på våre billettsider.

SOFABILLETT / SESONGKORT
Det er mange som har forespurt oss om muligheter til å støtte laget i vanskelige tider. Vi har derfor opprettet både «Sofa-billett» og «Sofa-sesongkort» som gjør at du kan støtte laget samtidig som du følger kampene på nett. For kjøp av disse vennligst gå til våre dedikerte sofabillett-sider.
NB!! Tilgang til kampene må kjøpes eksternt hos Norsk Hockey TV.

Velkommen til ny sesong! Vi gleder oss til å ta fatt på den, tross litt annerledes omstendigheter.