nidaros_vs_furuset

Billettsalg treningskamper

Billettsalg treningskamper

Grunnet nye retningslinjer i forhold til smittevern vil det nå bli mulig med tilskuere på treningskampene mot Furuset.

Det er med glede vi kan informere om at vi kan ha opptil 200 tilskuere på tribunen under kampene mot Furuset neste helg, men det er selvsagt restriksjoner.

Dette er reglene som gjelder:

FREE SEATING – Ingen plassbilletter, minimum 1 meter avstand mellom ALLE tilskuere.

Billetter selges KUN på nett. Billett skrives enten ut eller vises frem på telefon. Tilskuer holder selv opp billetten / telefonen ved inngangen for scanning.

Publikum skal kun oppholde seg i publikumsområdene, og det er ikke lov å benytte arealer der spillere og støtteapparat ferdes.

Tre billettyper ut i fra ønske om å støtte Nidaros Hockey. Alle billettene gir én plass. MAKS ÉN BILLETT PER BESTILLING. Dette for å kunne registrere billetter på navn, og derfor er det viktig at billetter blir bestilt på riktig navn i forhold til hvem som skal på kamp. Skulle det bli endring på hvem som kommer på kamp i forhold til hvem som står på billetten, send en epost til daniel@nidaroshockey.no umiddelbart med navn på både original og ny kjøper. Dette for at vi skal kunne ha oversikt i forhold til smittevernreglene.

Dersom du ikke føler deg i form skal du ikke kjøpe billett eller besøke Leangen Arena.

For øvrig henstiller vi publikum til å sørge for god håndhygiene, og å følge de instrukser og anvisninger som gis.

Vi i Nidaros Hockey har ikke for vane å ta betalt for billetter til treningskamper, men dagens situasjon gjør at vi dessverre må tenke i nye baner. Vi har derfor satt opp tre forskjellige billettkategorier hvor du selv velger hva du ønsker å betale for billetten. 50 kroner, 100 kroner eller 150 kroner. Det er ingen forskjell på hva du får tilgang til på disse billettene.

Billetter kan du kjøpe på våre billettsider.

NB!!! I årets sesong, verken til treningskamper eller når serien starter, vil det dessverre ikke være gratis inngang for barn under 16 år som vi vanligvis har. Dette grunnet begrenset plass, og i forhold til smittevernregler om oversikt over alle som er på kamp.

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER