i-d6LBVM2-X4

– D bæste æ veit e å spill hockey

– D bæste æ veit e å spill hockey

Joakim Vestavik Hofstad (26) har signert ny kontrakt med Nidaros Hockey. Foto: SJ Photos

Joakim Vestavik Hofstad er en av veteranene å regne i Nidaros Hockey. Han trer nå inn i sin syvende sesong med klubben, og med sine 177 kamper innehar han tredjeplassen på adelskalenderen. Nå vil han vise at han kan mer enn å bare jobbe.

«Sist sesong for min del var bra spillemessig, men jeg produserer altfor dårlig poengmessig, og det må jeg gjøre noe med. Jeg har vært med såpass lenge nå at det er på tide å ta litt større ansvar utpå der.» sier en selvkritisk Joakim til nidaroshockey.no

Men hva er det som motiverer han til å gå på år etter år, uten å få en krone for å spille, og faktisk gå i minus økonomisk sett enkelte ganger for å spille for Nidaros?

«Det beste jeg vet er å spille ishockey. Enkelt og greit. Det å kunne konkurrere sammen med, og bli bedre sammen med laget trigger meg nok til å bli med på dugnaden som er trøndersk hockey per idag. Trondheim fortjener og bør ha et lag i den øverste divisjonen, og det er motivasjon nok for både meg og andre på laget. Som Jordan (George web.red.) så fint sa det – alt handler ikke bare om penger.»

Joakim har ofte gode og gjennomtenkte svar på spørsmål, men når spørsmålet om målet for neste sesong kommer innrømmer han at han er litt kjedelig i svaret.

«Målet er å bli bedre enn jeg har vært. Jeg vet jeg har det inne så det handler bare om at det skal løsne.» avslutter 26-åringen.

Sportssjef Martin Jansson synes det er viktig å ha med en av bærebjelkene i laget videre.

«Vi vet at vi alltid får hundre prosent innsats fra Joakim, og med den farten han har er han alltid en trussel offensivt også. Så gjenstår det bare for han at det løsner litt. Vi har sett tendenser til det, så både vi og han vet at det ligger der. Det skal vi få ut sammen i år.» sier Jansson til nidaroshockey.no

Vi ønsker Joakim velkommen tilbake til ny sesong!

SISTE NYTT

– Jeg vil hjelpe klubben og byen

LES MER

– Vi er minst like gode i år

LES MER

Rørosmeieriet utvider samarbeidet

LES MER