Vi ønsker å samle hele Trøndelag i en virtuell Leangen Arena denne julen. (Foto: Elisabeth Almhjell)

Mange har fått med seg at vi dessverre ikke kan ha tilskuere en stund fremover, og skulle det bli endringer er det fortsatt utenkelig at det blir mer enn de 200 vi har hatt så langt i sesongen. Dette gjør at vi må tenke litt nytt, og hva passer vel da bedre enn å fylle en virtuell Leangen Arena uten tilskuerbegrensning?

Vi har denne sesongen tilbydd supportere å kjøpe «sofabillett» for de som ikke har fått anledning til å kjøpe seg billett til kampene. Søndag 20. desember ønsker vi å utvide dette tilbudet til en større happening på linje med kampen mot Ringerike i januar i år hvor vi klarte å samle 2360 (!) tilskuere i Leangen Ishall. Vi håper du vil være med å bidra til at denne rekorden slås i årets digitale julekamp!

Naturlig nok kan vi ikke kjøre på med gratiskamp og telle antall tilskuere på den måten, men vi vil nå selge billetter til kampen mot Tønsberg 20. desember for kroner 25,- stykket, og denne billetten er et lodd i trekningen av flotte premier levert av flere av våre samarbeidspartnere. Jo flere billetter du kjøper, jo flere lodd får du i trekningen.

Hovedpremiene vil bli trukket mandag 21. desember, men vi vil også trekke ut vinnere fortløpende opp mot kampdag. Det kan derfor lønne seg å være tidlig ute med å sikre seg billett(er)!

Hovedpremiene du kan vinne er:

  • VIP dag på kamp for 2 personer – Dere møter opp 2 timer før kamp og får være med og få innblikk i alt som skjer på kampdag, både for spillerne og alt rundt arrangementet. Kampen ser du fra vår komfortable nye VIP avdeling hvor du nyter god mat og drikke. Gjennomføres i sesongen 2021/2022 grunnet smittevernrestriksjoner.
  • Signert Nidaros spillertrøye
  • 1 Time personlig trening på is med fritt valgt spiller.
  • 1 Sesongkort pr 500 tilskuer (for 2021/2022 sesongen)

I tillegg trekkes det premier fortløpende som består av blant annet

  • Gavekort fra samarbeidspartnere
  • Supporterutstyr
  • Kampbilletter

Klarer vi å vise at Trondheim er en hockeyby selv i disse vanskelige tider, og samtidig sette ny «publikumsrekord» i Leangens virtuelle Ishall?

Kjøp din(e) billett(er) til årets digitale julekamp HER!

Alle tre kampene denne helgen vil kunne sees GRATISNorsk Hockey-TV!