_MG_9538

– Det er mye fart i laget

– Det er mye fart i laget

Joakim Hofstad er plutselig blitt en av de eldste på laget. Nå har han, sammen med en av de yngste, signert for en ny sesong. (Foto: Elisabeth Almhjell)

Han er ikke mer enn 24 år gammel, men på årets Nidaros-lag holder det til å være i den øvre delen av skalaen aldersmessig. Joakim Vestavik Hofstad synes det er rart å tenke på at han er en av veteranene nå.

«Ja, det sier jo litt om hvor ungt laget i år er, gjør det ikke?» sier han mens latteren sitter løst.

Og årets lag er definitivt av den yngre sorten. Med størsteparten av troppen født etter 1998 er gjennomsnittsalderen på drøye 22 år. Lagets eldstemann, Erlend Engh Johnsen, fylte 30 år i april. Men dette betyr ikke at ambisjonene er mindre av den grunn.

«Jeg forventer at vi skal slå godt fra oss i årets sesong. Målet er å bli topp fire som kan spille kvalik om opprykk selvsagt. Uansett blir det utrolig godt å komme i gang med kamper igjen. Det har vært lenge uten nå. Etter å ha sett ut litt som Bambi på isen i starten her så begynner det å se veldig bra ut nå. Det er ekstremt mye fart i laget så det bør by på underholdning også – selv om det eventuelt måtte bli via PC/TV-skjermen i år.» sier Hofstad til nidaroshockey.no

Joakim har med unntak av et års opphold i Valencia Flyers i Western States Hockey League spilt hele sin karriere i trønderhockeyen. Først for Rosenborg, så for Nidaros. Nå er han altså tilbake nok en sesongen samtidig som han fortsetter å jobbe på aktivitetssenter for psykisk utviklingshemmede, og jobber med å ta fagbrev som helsefagarbeider ved siden.

Sander Mittet Hermanstad. Foto: Elisabeth Almhjell

– HÅPER VI JOBBER FOR HVERANDRE
En annen som er tilbake for nok en sesong i Nidaros-drakta, og denne gangen fra start av i sesongen, er Sander Mittet Hermanstad. 19-åringen kom til Nidaros midtveis sist sesong etter tre år i svenske Timrå. På syv kamper for A-laget fikk han med seg 1 mål og 2 assist i tillegg til 7 mål og 15 assist på 18 kamper for U21-laget. Nå håper han å kunne bidra på en positiv måte for laget.

«Jeg forventer av meg selv at jeg skal være med å bidra i år. Det er først og fremst offensivt som er styrken min og hvor jeg kan bidra mest. Samtidig håper jeg selvsagt laget jobber for hverandre i hver kamp som igjen vil gi resultater i form av seire.» sier Hermanstad til nidaroshockey.no

Foruten hockeyen skal han tilbringe tiden med skolegang på Strinda VGS.

Vi ønsker både Joakim og Sander velkommen tilbake til ny sesong!

Joakims statistikk finner du på Eliteprospects.
Sanders statistikk finner du på Eliteprospects.

SISTE NYTT

– Føler meg som hjemme

LES MER

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER