46516903_737494706616847_1925820493227622400_n

– Dette var veldig hyggelig

– Dette var veldig hyggelig

Torsdag denne uken samlet mange av våre samarbeidspartnere seg for en felles frokost, og stifte nye bekjentskaper. Foto: Joakim Erbe

For at klubbens samarbeidspartnere skal få så mest mulig ut av å være med på Nidaros Hockey-laget er det blitt tatt grep på flere områder. Ett av disse grepene er frokostmøte på Thon Hotel Prinsen torsdag morgen denne uken.

Til sammen samlet 45 personer fra både klubben og partnere seg til et hyggelig måltid, informasjon fra klubben og sosialisering mellom hverandre. Tone Severin hos Veksthuset Rekruttering og Bemanning var svært fornøyd med opplegget som ble stelt i stand.

«Det var utrolig hyggelig å møte andre som også er med på Nidaros-laget. Arrangementet var veldig godt gjennomført, og det ga oss en veldig god mulighet for litt nettverking. Jeg må si jeg ble veldig positivt overrasket!», sier Severin til nidaroshockey.no etter arrangementet.

Det var god stemning på Thon Hotel Prinsen da samarbeidspartnerne ble samlet. Foto: Joakim Erbe

IKKE ET ENGANGSTILFELLE
Også nestleder og partneransvarlig i Nidaros Hockey, Alexander Hotic Kvernstad, var godt fornøyd med dagen.

«Jeg er svært takknemlig av å se alle de som velger å prioritere vårt arrangement i en travel hverdag. Dette gjør meg både glad og stolt, og det gir et meget godt grunnlag for fortsettelsen.» sier en oppspilt Kvernstad.

Det er ingen tvil om at dette er noe klubben skal fortsette med. Et arrangement hvor man møtes i hyggelige omgivelser for å bli kjent med menneskene bak logoene er verdt å ta vare på. Når det oppstår kjemi mellom mennesker, bygges det relasjoner og butikk skapes. Det er en enkel naturlov som ikke krever så veldig avansert manus, mener Kvernstad.

«Men det krever at man er villig til å investere litt av tiden sin i det, og kontinuitet.» sier han svært engasjert.

Han ser også frem til å bygge videre på det man nå har startet, og setter stor pris på de gode tilbakemeldingene fra de som var tilstede.

«Vi er veldig stolt av å kunne tilby en arena hvor du får anledning til å bli bedre kjent, og en mulighet til å etablere en relasjon til eliten av byens bedriftseiere og ledere. Det er en tilgang til et enormt stort nettverk når du legger sammen alle de forbindelsene disse menneskene har. Det er ingen tvil om at her ligger det muligheter for de som tar de.»

Helt til slutt ønsker Kvernstad å takke vertskapet som gjorde det hele mulig.

«Ulf, Rune og Sissel hos Thon Hotel Prinsen gjorde dette til en helt fantastisk opplevelse.»

Selv om det var mange tilstede på torsdagens frokostmøte er det fortsatt plass til flere. Ta gjerne kontakt med Alexander Hotic Kvernstad i dag på e-post eller telefon 96234000 for mer informasjon om hvordan du blir med på Nidaros-laget.

Mens våre samarbeidspartnere fordøyer møtet med de andre, gjør gutta som utkjemper kampene på isen seg klare til å reise til Oslo og dobbelmøte med Furuset denne helgen. Kampene spilles lørdag klokken 16:00 og søndag klokken 13:00. Begge kampene kan følges på LiveArena eller Hockey.no.

SISTE NYTT

– Føler meg som hjemme

LES MER

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER