I helgen får du dobbel dose med A-lagshockey i Leangen Arena. Både herrelaget og kvinnelaget spiller kamper lørdag og søndag. Bilder: Lars Rune Skaug

Til helgen tar herrelaget i mot Narvik til toppoppgjør i Leangen Ishall, og etter lørdagskampen samt før søndagskampen møter Nidaros Kvinner jentene fra Furuset til dyst. Vi ønsker å skape litt ekstra oppmerksomhet rundt kvinnelaget og inviterer alle som kommer på kvinnekampen søndag til GRATIS inngang* på herrekampen etterpå.

Maja Carlin og resten av kvinnelaget tar i mot Furuset til dobbeltoppgjør i helgen. Foto: Lars Rune Skaug

Masse hockey til folket

Lørdag klokken 15:00 er det herrene som er først ute med kamp mot Narvik Arctic Eagles. Dette er et oppgjør mellom nummer 1 og 2 på tabellen så langt i årets førstedivisjon, og også lagene som av mange regnes med å kjempe om tittelen i årets sesong. Klokken 18:00 samme kveld er det klart for Nidaros Kvinner som jakter sine første poeng mot Furuset Kvinner.

SISTE SJANSE: Vi arrangerer landskamper i Trondheim i november! FÅ BILLETTER IGJEN

Søndag klokken 12:45 er det kvinnelaget som starter moroa med sitt andre oppgjør mot Furuset. Vi håper å fylle opp tribunene så godt som mulig slik at jentene får den støtten de virkelig fortjener. For å gjøre det til en fantastisk hockeydag i ishallen inviterer vi alle som kommer på søndagskampen til kvinnene til gratis inngang* til herrekampen mot Narvik som starter klokken 16:00.

* – Gjelder for de som kommer før kampen- eller i løpet av første periode av Nidaros Kvinner vs Furuset, søndag 30. oktober. Det blir unummererte plasser, og de med plassbillett / sesongkort har førsterett på plassene.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Leangen i helgen for å oppleve spennende, fartsfylt og god hockey gjennom hele helgen!

NB! For å gjøre hockeyhelgen komplett møter også Nidaros U15 Lørenskog til batalje lørdag klokken 17:45 i ungdomshallen, og søndag klokken 09:45 i arenaen.

 

Flere nyheter

Nidaros vs Narvik

Neste Hjemmekamp

Nidaros vs Narvik

PosLagGPPTS
126
235
334
413
512
611
710
820

SAMARBEIDSPARTNERE