fillingsnes_header

– En guttedrøm som går i oppfyllelse

– En guttedrøm som går i oppfyllelse

Ungguttene i Nidaros imponerte i fjor, og nå har to av de signert ny kontrakt for kommende sesong. I tillegg returnerer en trønder fra Sverige. (Foto: Elisabeth Almhjell)

Tommy Hansen (22) spilte 38 kamper for A-laget sist sesong, og er nå klar for å tiltre en ny sesong med vikingen på brystet. Hansen var en viktig del av backsammensetningen sist sesong, og vil også bli viktig kommende sesong. En sesong hvor han forventer at både laget og han selv skal ta ytterligere steg i riktig retning.

«Personlig så ønsker jeg selvsagt å utvikle meg mer og prestere enda bedre enn jeg gjorde sist sesong, også er det viktig for meg at laget har en positiv kurve, og det føler jeg meg sikker på at vi får.» sier Hansen til nidaroshockey.no og han er også klar på at det ikke var noe vanskelig valg når Nidaros ønsket å ha han med videre.

«Ikke bare er det kjekt å kunne spille i hjembyen samtidig med studier, men den gjengen vi har i garderoben gjør at det er lett å dra på trening selv på tyngre dager. Å spille for hjembyen gjør jo alltid ting litt ekstra artig.»

TO GANGER MARTIN

Opp fra juniorstallen sist sesong kommer det også ny tilvekst. Martin Fillingsnes (21) fikk to kamper med A-laget sist sesong, og imponerte såpass gjennom sesongen at han nå har signert kontrakt for kommende sesong. For han er det en guttedrøm som går i oppfyllelse.

«Dette har jeg jobbet hardt for å nå. Målet har alltid vært å bli en del av det øverste nivået i trøndersk hockey, og derfor er jeg jo naturligvis ekstra motivert for å gjøre det som må til for å bidra på A-laget. Norge trenger virkelig et trøndersk lag i den øverste divisjonen, og å få være med på å ta med trønderhockeyen opp dit hadde virkelig vært kult.» sier en meget engasjert Fillingsnes.

19 år gamle Martin Valen har de siste sesongene spilt for Östersunds junioravdeling etter at han startet i Nidaros. Senest sist sesong leverte han 16 poeng på 24 kamper for Östersunds J20 elite-lag. Nå tar han turen hjem til Trondheim og Nidaros. Han ser frem til å være med på utviklingen av trøndersk hockey.

«Jeg har troen på at vi bare skal bli bedre og bedre. Vi er et ungt lag, men det trenger ikke ta så veldig lang tid før vi er klare til å rykke opp i GET-ligaen.» sier Valen.

 

 

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER