39514896_671311506577113_5724274674863439872_n

En vellykket hockeycamp

En vellykket hockeycamp

Årets sommerhockeycamp er historie, og etter rekordstor påmelding er det liten tvil om at det fortsatt er populært med ishockey i Trondheim.

Rekordmange 137 barn mellom 6 og 16 år tok denne uken turen til Leangen Idrettsanlegg for å delta på Nidaros Sommerhockeycamp, og etter en full uke med treninger både på og utenfor isen var det unisont enighet om at dette var en vellykket gjennomføring.

Styreleder Lars Kleveland er meget godt fornøyd med gjennomføringen av uken, og kan ikke få takket de frivillige godt nok.

«Jeg føler jeg gjentar meg selv litt hver gang jeg snakker med deg, men det er så utrolig viktig for oss å få frem hvilken fantastisk jobb de frivillige gjør. En slik camp kan ikke gjennomføres uten at vi får hjelp fra de som stiller opp for oss. Alt fra de som passer på garderobene til de som lager mat til deltagere og de andre frivillige hver eneste dag. De er rett og slett uvurderlige.», sier en godt fornøyd Kleveland til nidaroshockey.no

Grillmester Rita sørger for god stemning til lunsj på fredag. Foto: Ingrid Kojen

Mange av disse frivillige bidro til at det ble mat på deltagerne. Med to måltider per dag hadde kjøkkensjef Ingrid Kojen og hennes medhjelpere mer enn nok å gjøre uken gjennom.

«Dette var en hektisk uke, men det er absolutt verdt det når du ser barna er fornøyde og alt går knirkefritt fra vår side også. Dette kunne vi ikke fått til uten hele gjengen som hjalp til. Jeg vil derfor rette en stor takk til Eva Isachsen, Rita Valen Hansen, Torill Dahl, Elisabeth Almhjell, Stine Sagøy, Emma Straub, Hanne Johansen, Tor Myrvoll og Geir Grønvik for massiv hjelp denne uka til både frokost, lunsj og grilling.»

Det var styremedlem Frode Lund som tok seg av den sportslige organiseringen av årets sommercamp, og han er like fornøyd som Kleveland med gjennomføringen av arrangementet, men påpeker at de skal ikke hvile inn mot neste camp nå.

«Vi har fått utelukkende gode tilbakemeldinger fra både deltagere og foreldre, og vi har også fått masse gode tips til forbedringer vi kan gjøre frem mot neste camp, og disse tipsene tar vi selvsagt med oss videre. Målet vårt er at hockeycampene våre skal bli et «must» å delta på, og det skjer ikke uten at vi alltid forbedrer oss. Jeg føler vi har fått en god start nå, også skal vi ta det et steg videre neste gang.», sier Lund

Vi gleder oss allerede til neste camp!

[everest_gallery alias=»Sommer2018″]

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER