kickoffheader

En vellykket Kickoff

En vellykket Kickoff

Som en del av den nye satsningen for samarbeidspartnerne til Nidaros Hockey, ble det forrige helg arrangert Kickoff på Tulla Fischer.

I underetasjen hos Tulla Fischer på Mercursenteret i toppen av Nordre Gate samlet vi rundt 50 personer fra de ulike samarbeidspartnerne våre for en hyggelig sammenkomst, og en liten oppdatering før den nye sesongen drar i gang. Tulla Fischer sto for mat og drikke, og med deres helt egne Tapas spesialitet ble det en flott kveld med både fantastisk mat og fin stemning.

Styreleder Lars Kleveland oppdaterer samarbeidspartnerne om status i klubben. Foto: Joakim Erbe

Styreleder Lars Kleveland informere samarbeidspartnere litt om jobben som er gjort så langt og hva status i klubben er. Trener Ilya Dubkov fortalte de oppmøtte om status på spillerstallen, og hva vi kan forvente av sesongen som kommer. Joakim Erbe, som er en del av markedsføringsteamet i klubben, leverte en finfin Kahoot (quizprogram for grupper som enkelt settes opp til mobil), og den ferske kapteinen Erlend Engh Johnsen dro frem gitaren og sang med sin silkemyke stemme som underholdning.

Daglig leder hos Aexpo, Andreas Skogrand var positiv overrasket over relasjonsbyggingen denne kvelden ga.

«Jeg må innrømme at jeg gikk inn til denne kvelden med intensjon om å «bare» ha en hyggelig sammenkomst, men det endte med at jeg fikk flere gode business relasjoner, og inngang til kommende prosjekter i tillegg. Hele opplegget var seriøst og ordentlig gjennomført, og informasjonen fra styret var veldig kjekk. Personlig var det kanskje litt vel forsiktig og defensiv holdning fra trener Dubkov, men jeg kan jo forstå at treneren ikke ønsker å sette for høyt press på seg selv, og jeg opplever det som at han har en god langsiktig plan.»

Vert for anledningen, daglig leder hos Tulla Fischer Pål Espen Halvorsen, var i likhet med Skogrand meget godt fornøyd med kvelden.

Kaptein Erlend Engh Johnsen var blant de siste til å ta kveld, og leverte god underholdning fra scenen i løpet av kvelden. Foto: Joakim Erbe

«Vi fikk veldig mange positive tilbakemeldinger på arrangementet, og føler at dette er noe vi må bygge videre på. Personlig fikk jeg kontakt med en rekke av de andre samarbeidspartnerne, og det er nettopp dette vi må jobbe videre med sammen. Man får mer tilhørighet til partnergruppen om man har mer tilknytning til andre som også bidrar til Nidaros. Klarer vi å bygge videre på dette slik at det blir både morsommere og også faglig nyttig å gå på kamp, er vi på veldig riktig vei.»

Halvorsen var sammen med Skogrand de to siste til å forlate «åstedet» denne kvelden, i tillegg til kaptein Engh Johnsen med fruen. En kveld som gjennomgående karakteriseres som vellykket av alle som deltok.

Nestleder Alexander Hotic Kvernstad var også godt fornøyd med kvelden, og sier at det vil bli flere slike tilstelninger i tiden fremover.

«Tulla Fischer har allerede invitert til julelunsj, og flere av de andre samarbeidspartnerne som Søstrene Karlsen har stilt sine lokaler tilgjengelige for lunsjmøter med litt mer faglig innhold i løpet av sesongen. Dette er litt av den nye typen partnerskap vi ønsker i klubben, og det er tydelig at våre nåværende samarbeidspartnere setter pris på det. Vi jobber alltid med nye måter å utvikle oss på så det blir ikke å stoppe med dette.» sier han meget entusiastisk til nidaroshockey.no.

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER