49467869_2602108499815831_2540065180935520256_n

En vellykket Sponsorcup

En vellykket Sponsorcup

Det er lenge siden A-laget har spilt kamper, men lagets samarbeidspartnere fikk boltre seg på isen i romjulen.

Med begrensede kamper grunnet utsettelser og avlysninger passet det bra med en litt annerledes turnering i romjulen. Lørdag 29. desember samlet tyve lag satt sammen av samarbeidspartnere seg i Leangen Ishall for å kjempe om tittelen i Sponsorcup 2018.

Turneringen var i utgangspunktet ment å inneholde medlemmer hos samarbeidspartnere som ikke var direkte rutinerte på isen, men selv om det tok litt av med tanke på «innleide» spillere fra blant annet Nidaros sitt A-lag la ikke dette noe demper på stemningen skal vi tro deltagerne.

«Våre gutter storkoste seg selv om de fikk et lite sjokk i den første kampen (mot en rekke gamle hockeyspillere hos Malerkompaniet). Gutta hadde det morsomt, og vil garantert bli med igjen ved neste anledning», sier Roar Strand fra Takst-Forum Trøndelag, eller bedre kjent som TFT Ratz under årets Sponsorcup.

Det ble et tøft møte med hockeysporten for Queensa fra Burger King Tungasletta, men de storkoste seg åkke som. Foto: Elisabeth Almhjell

Burger King Tungasletta, bedre kjent som Tungasletta Queens denne lørdagen, stilte med et rent kvinnelag hvor spillerne hadde noe begrenset erfaring fra både skøytegåing og spesielt ishockey. Lagleder Tuva Amalie Storrø sier allikevel at dette ikke satte noen stopper for trivselen.

«Vi må jo innrømme at vi satte pris på at motstanderne våre tok litt hensyn til vår uerfarenhet. Samtidig må vi også få rette en superstor takk til Peter Vincent Strøm som sto i mål for oss hele dagen!»

Og jentene gikk ikke helt tomme hjem fra cup’en, etter at de klarte et finfint uavgjortresultat mot STIHK Hvit i sin andre kamp.

Geir Morten Myhre hos XL Bygg var også strålende fornøyd med tilstelningen, og fikk også brukt turneringen til å introdusere flere av sine til ishockeysporten.

«Vi hadde med oss noen som ikke er med i hockeymiljøet fra før, og de syntes det var helt fantastisk å kjenne på hvordan det var å ha på seg fullt utstyr og treffe hockeyfolk. I tillegg fikk de et lite innblikk i den sagnomsuste garderobekulturen som er unik i ishockey. At spillere og ledere fra Nidaros også deltok i cup’en gjorde at vi som samarbeidspartnere kunne prate litt om fremtiden til laget også, og få et litt bedre innblikk i hva som tenkes fremover i en mer uformell tone. Vi satte veldig pris på at Nidaros tilbydde dette, og vil garantert være med neste gang også.»

Det ble mye løping på Joakim Erbe under turneringen, men det var det vel verdt. Foto: Elisabeth Almhjell

Sponsorcupen ble altså avholdt lørdag i romjula, og primus motor for turneringen har vært Joakim Erbe hos Nidaros Hockey. I tiden før har det vært hektiske dager for den tidligere Nidaros-spilleren, og på selve arrangementsdagen ble det mye løping frem og tilbake mellom Arenaen og Ungdomshallen.

«Det ble litt løping kan du si, men det gjør jeg med glede når alle som var med var i godt humør og virket å kose seg på isen. Jeg får ta det som en treningsøkt.» sier Erbe med et stort smil om munnen.

Han er også imponert over hvor mange som stilte med lag i en ellers så travel romjul. Totalt tyve lag var med, og alle lagene fikk spille minst fire kamper hver. Erbe håper også at slike tilstelninger gjør det litt lettere for samarbeidspartnere å diskutere bedriftsløsninger i etterkant også.

«Terskelen for å slå av en prat blir fort litt lavere etter å ha møttes i ei real hockeytakling på isen.»

Alle som nidaroshockey.no har snakket med ønsker å komme tilbake neste gang en slik turnering arrangeres, og Joakim Erbe garanterer at dette kommer til å skje igjen.

«Dette må vi klart kalle en suksess så dette skal helt klart gjentas, og neste gang skal vi bli enda bedre. Det var noen små utfordringer ettersom dette var den første gangen vi gjennomførte dette, men slike ting lærer vi av og forbedrer til neste gang.»

Du kan se alle resultater og tabeller på disse sidene.

Foto: Elisabeth Almhjell

SISTE NYTT

– Jeg er en toveisback som liker å bidra offensivt

LES MER

Quality Hotel Prinsen utvider samarbeidet

LES MER

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER