Daniel Hofstad (22) har signert for nok en sesong med Nidaros Hockey. Foto: Dorthe Engh

Med 161 registrerte kamper for Nidaros Hockey er han den spilleren med nest mest kamper av de aktive spillerne på laget, kun slått av kaptein Sigve Bråten (166). I tillegg er han den aktive spilleren med mest poeng (148) i klubbens historie. Nå skal han fortsette å øke disse tallene i nok en sesong.

Han er kjent som en livsfarlig offensiv trussel for motstanderne, og direkteskuddet hans er blitt et våpen laget har nytt glede av i mange år, men han var ikke fornøyd med egen innsats sist sesong, og lover bedring når høsten kommer.

«Verken jeg eller laget presterte på det nivået vi kan sist sesong. Vi var altfor ujevne, og det er noe vi skal rette på nå.» sier yngstebror Hofstad til nidaroshockey.no

Hver sommer kommer det tilbud fra andre klubber på høyere nivå som ønsker Daniels tjenester på isen, men i år var det ingen tvil om at det var i Trondheim han ønsket å bli ettersom han har stor tro på det som skjer i klubben.

«Jeg spiller ikke ishockey for pengene. Jeg gjør det fordi jeg elsker ishockey, og å kunne hjelpe til med å gi Trondheim et lag i Fjordkraftligaen er et stort personlig mål for meg. I år ser det bedre ut enn noen gang før på alle områder. Klubben har en plan, vi har nye spennende spillere og en ny trener. Det var nok på tide med litt ferskt blod inn for å kunne ta det neste steget, og det har vi fått nå.» sier en ivrig Hofstad.

Daniel og resten av laget er alle klare på at de er sultne etter en under-pari sesong sist sesong, og gleder seg til å spille foran publikum igjen.

«Vi skal sørge for artig og underholdende hockey i Leangen, så håper jeg så mange som mulig tar turen nå som vi endelig får ha publikum igjen. Jeg har savnet å spille med folk på tribunen, også håper jeg vi klarer å fylle hallen. Vi skal gjøre det vi kan for å gjøre det severdig i det minste. Jeg vil ha hockeyfeberen tilbake i Trondheim!» lover 22-åringen.

Sportssjef Martin Jansson er klar på at Daniel var en viktig brikke å få på plass i lagbyggingen.

«Daniel er livsfarlig med pucken på køllebladet. Han er en konstant trussel med sin hurtighet og gode skudd, og det gjør at motstanderne alltid må være på tå hev. Tallene fra tidligere sesonger beviser alene hvorfor vi er glade for å ha han med videre.» sier svensken til nidaroshockey.no

Vi ønsker Daniel velkommen tilbake, og gleder oss sammen til den kommende sesongen!

Flere nyheter

Tilbake til forsiden

Nidaros vs Haugesund (On time)

PosLagGPPTS
100
200
300
400
500
600
700
800

SAMARBEIDSPARTNERE