17

Fire på rad

Fire på rad

Seks nye poeng på kontoen var fasit etter helgens møter med Hasle/Løren. Arkivfoto: Lars Rune Skaug

Med gode kamper av begge keepere, og  produksjon fra flere av rekkene ble det full pott for andre helg på rad da Hasle/Løren ble slått henholdsvis 5-4 og 6-3 lørdag og søndag. Dette på en arena hvor laget har slitt litt historisk sett, og blant annet avga poeng sist sesong som nesten ble skjebnesvangert i innspurten.

En god helg totalt sett

Assistenttrener Kenneth Madsø var klar over at laget tok motstanderen på fullt alvor på tross av at de befinner seg nederst på tabellen.

«Hasle er et vanskelig lag å spille mot. De har spillere med kvalitet som scorer mål om de kommer til de rette sjansene. Vi ga fra oss poeng her i fjor, som også var med på å sette oss i en vanskelig situasjon på slutten av året. Derfor var vi klare på at alle seks poengene skulle være med hjem denne gangen.» sier Madsø til nidaroshockey.no hvorpå han også gir oss sin oppsummering av helgens to kamper.

Både Alexander Johansson (på bildet) og Tobias Blom var i storform i helgen. Arkivfoto: Lars Rune Skaug

«Lørdag tar vi kjapt ledelsen, men Hasle er egentlig det beste laget i starten. Alexander (Johansson, web.red.) gjør noen bra redninger som holder oss godt i kampen. Det virket rett og slett som om at bussturen satt litt ekstra i beina. Vi åpner svakt men det blir bedre og bedre utover kampen. Til tider lignet det litt på Lørenskog-kampen hvor vi kaster fra oss pucken litt i desperasjon. Vi får roet ned spillet, våger å holde pucken i laget og spille vårt spill. Totalt sett er vi det beste laget og følte vell en viss kontroll selv om det ble 4-5.

Best i hele kampen

På søndag er vi det beste laget igjennom hele kampen. De får mye overtall til tider, noe uforståelig med tanke på at vi er så mye bedre i 5-mot-5 spillet. De scorer det første målet, men vi beholder roen og tålmodigheten i vårt spill. På grunn av skader spiller vi kun med 5 backer, alle leverer en god kamp. Førsterekka leverer som vanlig og flere melder seg på, også målmessig, og det er som er svært gledelig. Tobias Blom står en veldig bra kamp i sin debut for laget, og virker stødig og rolig. Det kjennes godt å få igang begge målvakter, og vite at vi kan stole på begge. Det er bra for de i hverdagen også at de pusher hverandre.» sier en fornøyd assistenttrener.

Håper så mange som mulig kommer til Leangen

En som er spesielt fornøyd med å få med seg seks poeng hjem etter helgen er Jordan George som måtte innrømme at han måtte jobbe hardt med å finne motivasjonen til disse kampene.

«Det er ikke helt det samme å komme fra opptil 1000 fantastiske tilskuere i Leangen til 10-20 tilskuere i Lørenhallen, men disse kampene må vinnes de også, og jeg føler vi gjorde en god jobb gjennom helgen.  Nå håper jeg bare folk tar turen til Leangen igjen i helgen til toppoppgjørene mot Comet. Vi lover å levere på isen for å gjøre underholdende å se på.» sier markedsavdelingens mann på beste markedsføringsvis.

Som George nevnte er de neste kampene allerede kommende helg, 8. og 9. oktober hjemme i Leangen mot Comet fra Halden. Det blir et oppgjør mellom tabellnaboer, og det blir garantert fart og moro på isen!

Velkommen på kamp!

BILLETTER KJØPER DU HER

SISTE NYTT

– Føler meg som hjemme

LES MER

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER