stokvik2

Før kampene: Hasle-Løren – Nidaros

Før kampene: Hasle-Løren – Nidaros

Etter tre helger på hjemmebane skal gutta på nytt ned til Østlandet for å hente hjem seks poeng.

Med 5-1 og 7-2 som resultat, og seks poeng til Nidaros, ble forrige helg en stor suksess, nå venter en større utfordring når guttene drar ned til Oslo for å møte Hasle-Løren til dobbeltoppgjør.

Høyt på tabellen
Etter gode prestasjoner og full poengfangst forrige helg har Nidaros tatt seg forbi Grüner på tabellen, og ligger på tredjeplass, à poeng med tabelltoer og opprykksfavoritt Bergen. Trener Jan Morten Dahl er fornøyd med lagets prestasjoner så langt i sesongen, men sier han likevel ikke hadde trodd de skulle ligge så godt an. – Når guttene viser lojalitet til systemet, får lite utvisninger og viser innsats er vi vanskelige å spille mot, men vi er ikke halvspilt enda, og vi jobber daglig med å gjøre enkeltspillere bedre – og for å bli bedre som lag.

Også Marius Nielsen, som valgte å komme hjem til Trondheim før sesongen er positiv til sesongstarten.  – Sesongen så langt har vært positiv for vår del, jeg er ikke overraska over at vi har klart det som et lag. Det er moro å vise norsk hockey at vi er med for fult igjen i Trondheim. Spesielt moro synes han det er når han endelig kan spille foran venner og familie i Leangen igjen.

– Møter et rutinert lag
Backen scoret forrige helg sitt første mål for sesongen da han var en av elleve spillere som tegnet seg på scoringslisten i de to kampene mot Gjøvik. – Det er alltid morsomt å score mål, og en ekstra godfølelse med det første. Nå ser både han og trener Mortis fremover mot helga der Hasle-Løren er motstander.     – Hasle-Løren blir to vanskelige kamper, de er veldig gode offensiv og har flere spillere som har spilt mange år i 1. divisjon og noen med eliteserieerfaring. Spiller vi opp mot vårt beste, så er mulighetene for å reise hjem med 6 poeng der, sier Mortis. Også Nielsen tror helgens to kamper blir jevn, og tøff for Nidaros. -Hasle har sagt at de skal være med å kjempe i toppen, de er et lag som har en del rutinerte spillere som oss, så vi må være klar fra start!

Poengtoppen
Hos hjemmelaget Hasle-Løren er topp tre poengplukkere Petrus Olivestam med 21 poeng fordelt på 9 mål og 12 assist, Peter Steinbø Andersen med 17 poeng fordelt på 9 mål og 8 assist og Rasmus Forsberg med 14 poeng fordelt på 3 mål og 11 assist.

Nidaros sine topp tre poengplukkere er Fredrik Rennie Linge med 18 poeng fordelt på 6 mål og 12 assist, Inge Stokvik også han med 18 poeng, fordelt på 11 mål og 7 assist og Andreas Svedlund med 15 poeng fordelt på 10 mål og 5 assist.

Helgens to kamper spilles lørdag 5. november klokka 16:00 og søndag 6. november klokka 14:30, begge kampene kan sees via LiveArena eller følges på Hockey.no

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER