ungernilsen

Før kampene: Nidaros – Gjøvik

Før kampene: Nidaros – Gjøvik

For tredje helg på rad skal Nidaros kjempe om poeng hjemme i Leangen, denne gang mot fjorårets motstander Gjøvik!

Forrige helgs to toppoppgjør mot tabellnabo Grüner endte med 3 poeng til begge lag etter to tøffe, og jevne kamper både lørdag og søndag.

Møter fjorårsutfordrer
Denne helgen venter Gjøvik hjemme i Leangen ishall, som Nidaros spilte mot i fjor også. Da i 2. divisjon. Da ble det seier i begge kampene hjemme i Trondheim (5-3 og 7-4) da det blant annet ble arrangert bamsekamp i de to siste seriekampene forrige sesong.

Selv om lagene møttes i fjor har Gjøvik gjort mange forandringer på laget, så det er spennende å se hva Gjøvik kan by på i år. Laget ledes av Tor Nilsen som har erfaring som hovedtrener i GET-ligaen fra Lillehammer. På laget finner man også unggutten Emil Mathias Lyngstad Sæteraas fra Trondheim, han er for tiden lånt ut fra GET-liga klubben Storhamar.

Tøffere start
Gjøvik spilte kvalifisering til 1. divisjon sammen med blant andre Nidaros forrige sesong, men nådde ikke helt opp. Likevel fikk de en plass i divisjonen etter at Nes og Tønsberg trakk sine lag før sesongen. Mens Nidaros ligger på en solid fjerdeplass så langt i sesongen med 19 poeng etter opprykket, har det vært litt tøffere for Gjøvik å ta steget opp. De har på ti kamper tatt 9 poeng, og ligger foreløpig på en niende plass.

Poengtoppen
Gjøvik sine topp tre poengplukkere er Jan Robin Furuseth Lereng med sine 10 poeng fordelt på 2 mål og 8 assist, Andre Paulsen med 9 poeng fordelt på 4 mål og 5 assist, og Simen Hoel Johannessen også han 9 poeng, fordelt på 7 mål og 2 assist.

Nidaros sine topp tre poengplukkere er Inge Stokvik med 16 poeng fordelt på 10 mål og 6 assist, Fredrik Rennie Linge med 14 poeng fordelt på 5 mål og 9 assist, og Andreas Svedlund med 12 poeng fordelt på 9 mål og 3 assist.

Kampene spilles lørdag 29. oktober 15:00 og søndag 30. oktober 16:00 i Leangen Ishall!

Billetter kjøpes 1,5 time før kampstart i billettluka.

Priser:
Voksen: 100kr
Student/honnør: 90kr
Barn under 15 år: gratis

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER