_MG_3791

Før kampene: Grüner – Nidaros

Før kampene: Grüner – Nidaros

Denne helga er det klart for en ny busstur sørover til hovedstaden, der venter Grüner Hockey på den andre banehalvdelen- og gutta våre har mye å revansjere! 

Forrige helgs kamper mot Ringerike har alle lagt bak seg, med 1-11 i målforskjell over to kamper var skuffelsen stor. Nå er gutta klare for revansje og seks viktige poeng når de tar turen til Grünerhallen denne helgen.
Der møter de et hjemmelag som også har hatt en skuffende sesongstart. Med mye skader har laget hatt en tøff start og ligger nederst på tabellen med 4 poeng etter 9 kamper. Forrige helg møtte de serieleder Narvik, det endte med tap 11-6 og 3-1. Så får vi se om det blir det like målrikt i Grünerhallen denne helgen.

Poengtoppen
Hos Nidaros er det fortsatt Dag Morten Wehn med 13 poeng fordelt på 7 mål og 6 assist som topper lista, etterfulgt av Mathias Baar med 11 poeng fordelt på 4 mål og 7 assist, mens Nico Vuorijärvi (2+6) og Svein Petter Falk-Larssen (5+3) begge har tatt 8 poeng.
Hos hjemmelaget har Vojtech Zounek (5+6) og Jere Matias Rajala (5+6) begge tatt 11 poeng, mens Sebastian Skaar har tatt 10 poeng fordelt på 1 mål og 9 assist.

Kampene spilles lørdag 16:00 og søndag 14:45 i Grünerhallen. 
De kan følges live på Livearena og Hockey.no

Husk også å følge Nidaros på Instagram – denne helgen er det Jørgen Engstrøm som tar over kontoen!

SISTE NYTT

– Viktig å tenke langsiktig

LES MER

Velkommen på laget NIO Norway AS

LES MER

Sagøy AS utvider samarbeidet

LES MER