1

Før kampene: Hasle-Løren – Nidaros

Før kampene: Hasle-Løren – Nidaros

Etter et lite opphold er det nok en gang klart for to bortekamper på Østlandet – og endelig er flere av gutta tilbake fra skade! 

Nå er det snart to uker siden forrige gang gutta spilte kamp, etter to tunge resultater med 5-1 og 4-1 tap for bunnlaget Grüner. Laget har brukt perioden godt til å trene og finne tilbake gleden i å spille hockey, noe som har vært vanskelig etter fire tunge tap på rad. Dessuten har det vært godt for den skadeutsatte troppen med en liten pause. Nå er flere viktige spillere tilbake i kamptroppen, Martin Lund og Markus Noteng er de eneste som er utilgjengelig når gutta tar turen til Oslo.
Der møter de et Hasle-Løren som ligger på fjerdeplass så langt, og har 24 poeng, 10 poeng foran Nidaros som ligger på plassen bak med to kamper mindre spilt. I sine to siste kamper har hjemmelaget møtt serieleder Comet Halden, det har endt med 5-0 og 5-1 tap for Oslo-laget. Nå er det et Nidaros-lag som har trent godt de siste ukene som venter i Lørenhallen. – Vi har hatt to veldig gode treningsuker der vi har prioritert treninger med høy fart og intensitet. Guttene har også trent mye styrke i det siste, sier trener Jan Morten Dahl og håper lager tar med seg den gode følelsen inn i kampene i helga.

Poengtoppen
Hos Nidaros er det fortsatt Dag Morten Wehn med 14 poeng fordelt på 8 mål og 6 assist som topper lista, etterfulgt av Mathias Baar med 13 poeng fordelt på 4 mål og 9 assist, mens Nico Vuorijärvi (2+6) og Svein Petter Falk-Larssen (5+3) begge har tatt 8 poeng.
Hos hjemmelaget har Fredrik Csisar tatt 16 poeng (6+10), det samme har André Sørvik (13+3), mens Fredrik Løvdahl (2+9) og Stian Uttakleiv (4+7) begge har tatt 11 poeng.

Kampene spilles lørdag 16:00 og søndag 14:30 i Lørenhallen.
De kan følges live på Livearena og Hockey.no!

Husk å følg Nidaros Hockey på Instagram for mer fra innsiden!

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER