erbe

Før kampene: Nidaros – Furuset

Før kampene: Nidaros – Furuset

Foto: Sofie Alexandra Kitterød

Det er klart for dobbelkamp i Leangen Ishall når den tidligere hockeystorheten Furuset kommer på besøk til et revansjelystent hjemmelag. – og, en gammel kjenning er tilbake! 

Kun ett poeng ble med hjem fra Narvik etter forrige helg, med kollaps og tap 6-3 på lørdag og et 4-3 tap i overtime på søndag har gutta mye å revansjere før helgens møter med Furuset. Bortelaget har før helgen 8 poeng og ligger dermed ett poeng foran Nidaros, men med to kamper mer spilt. Mens Nidaros kommer fra en skuffende helg møtte Furuset en av opprykksfavorittene, Comet Halden til kamp. Forrige helgs møte endte med tap, men i midtukekampen slo Oslo-laget tilbake og fikk med seg en sterk 6-4 seier.

Erbe er tilbake
Til denne kampen er også et kjent fjes klar for å bidra. Joakim Erbe bidro med stor rutine og 30 poeng fordelt på 10 mål og 20 assist forrige sesong, og i helgen er han tilbake på isen i Leangen. – Vi gleder oss til å se Erbe tilbake i Nidaros-drakta.

Poengtoppen
På de første 4 kampene i serien har Nico Vuorijärvi (2+5), Dag-Morten Wehn (4+3) og Mathias Baar (4+3) alle tatt 7 poeng, Norbert Hari med 6 poeng fordelt på 1 mål og 5 assist er nestemann på poenglista for Nidaros.
Hos gjestene Furuset har Truls Tveten tatt 8 poeng fordelt på 2 mål og 6 assist, mens Martin Scott Hagen (4+2), Jonas Thorstensen (3+3) og Jonas Moen (1+5) alle har tatt 6 poeng i sesongens 6 første kamper.

Møt opp i Leangen lørdag klokken 15:00 og søndag klokken 16:00 for å støtte gutta i kampen for elitespill i 2018!

Billetter og sesongkort kan kjøpes HER! eller i billettluka før kamp.

Billettpriser:
Voksen: 115,- / 135 (i billettluka)
Student / Honnør: 100 / 120 (i billettluka)
Barn til og med 15 år: Gratis

Følg Nidaros på instagram @Nidaroshockey – lørdag skal vår nummer 11, Olav Bertelsen ta over kontoen og du får se hvordan han forbereder seg til kamp mot Furuset!

SISTE NYTT

Årsmøte 2024

LES MER

– Jeg er positiv til ting som skjer i klubben

LES MER

Nidaros Security forlenger samarbeidet

LES MER

– Vi har noe uoppgjort

LES MER