_MG_5745

Før kampene: Nidaros – Grüner

Før kampene: Nidaros – Grüner

Etter god poengfangst på bortebane forrige helg er det igjen klart for dobbelkamp på hjemmeis når Grüner Hockey gjester Leangen.

Nidaros kommer fra en sterk bortehelg på Ringerike der vi fikk med fire poeng på bussen hjem, søndag. Gjestene Grüner møtte Narvik forrige helg, lørdagskampen i Oslo endte med et 3-2 tap, mens søndagskampen fortsatt ikke er ferdigspilt etter problemer med isen i hallen (Narvik ledet 5-1 på slutten av andreperioden).
Nidaros har også litt å revansjere etter kampene på borteis i november, de kom Grüner seirende ut av med 5-1 og 4-1 som resultat. Men fortsetter Nidaros den gode trenden tror ikke trener Jan Morten Dahl det skal bli noe problem. – Vi skal bare spille slik vi har gjort i de siste 10-12 kampene, med et veldig høyt tempo og fortette å være aggressiv når vi setter press på motstanderen høyt i banen, sier han.Selv med en fortsatt skadeskutt tropp skal Nidaros slå hardt fra seg i helgens tøffe kamper.

Poengtoppen
Hos Nidaros topper fortsatt Mathias Saksvik Bààr poengstatistikken med 30 poeng fordelt på 10 mål og 20 assist, Dag-Morten Wehn med 29 poeng fordelt på 17 mål og 17 assist, mens  Svein Petter Falk-Larssen står med 19 poeng fordelt på 12 mål og 7 assist.
Hos gjestene Grüner topper Vojtech Zounek statistikken med 35 poeng fordelt på 13 mål og 22 assist, Herman Sagfossen har 23 poeng fordelt på 13 mål og 10 assist, mens Jere Matias Rajala (8+11) og Sebastian Skaar (3+16) begge står med 19 poeng.

Møt opp i Leangen lørdag klokken 17:45 og søndag klokken 16:00 for helgas beste underholdning!

Billetter kan kjøpes HER! eller i billettluka før kamp.

Billettpriser:
Voksen: 115,- / 135 (i billettluka)
Student / Honnør: 100 / 120 (i billettluka)
Barn til og med 15 år: Gratis

Kampene oppdateres på våre sosiale medier, der du også får bilder og reaksjoner etter kampene!
Facebook
Twitter
Instagram 

SISTE NYTT

17. mai feiring i stil

LES MER

– Kan forvente intensiv hockey

LES MER

Lisens og styreinfo

LES MER