stokvik7

Før kampene: Nidaros – Ringerike

Før kampene: Nidaros – Ringerike

Det er duket for toppoppgjør i Leangen når Ringerike Panthers tar turen til Trondheim i helga!

– Det er alltid moro å være på topp, men det er ganske jevnt der oppe så vi har ikke råd til å ha en dårlig helg, sier Fredrik Linge før toppoppgjøret i Leangen.

– Jobber med å nullstille oss
Nidaros topper fortsatt tabellen, nå møter de laget som ligger på andreplass i serien med to kamper mindre spilt. Trener Jan Morten Dahl er fornøyd med det laget har prestert, men presiserer at det er viktig å nullstille seg før en helg med nye kamper. -Jeg er stolt over det vi har fått til så langt denne sesongen, men vi vet at med tre-fire tap så er vi nede på 5.-6. plass. Vi jobber mye med å nullstille oss for å være klar til neste kamp, sier han.
Også poengplukkeren Fredrik Linge er fornøyd med starten laget har hatt, og sier man merker det på stemning i garderoben. – Det er veldig god stemning i gruppa og garderoben, vi stiller høye krav til hverandre og vi har alltid troa på seier som er avgjørende i tette kamper som den på lørdag mot Furuset, sier han.

Står annenhver kamp
En av spillerne som har stått frem denne sesongen er keeper, Peter Strøm som ble kåret til «dagens arbeidshest» av lagkameratene på søndag. Likevel står han bare annenhver kamp, i bytte med Joona Partanen. Sånn vil det også fortsette så lenge begge leverer like godt sier Mortis.
Strøm selv sier at det kan være en ekstra utfordring å kun stå annenhver kamp. – Det er litt begge deler. Jeg vil selvfølgelig spille hver kamp, men det vil Partanen også, så vi får en bra konkurranse mellom oss. Samtidig kommer vi veldig godt overens ellers, så man må være ekstra skjerpet når man spiller og trener. Det er veldig positivt, sier han.
En annen som har levert godt så langt er Fredrik Linge som har 22 poeng så langt i sesongen, han er glad for å bidra med føler likevel at Nidaros har vært inne i en litt tøffere periode der ikke alt går på skinner så det gjelder å være på, selv om de topper tabellen.

– Lover show hvis publikum lager stemning
Mortis er klar over at kampene mot Ringerike blir to tøffe krigerkamper, og tror laget med mest disiplin og tålmodig som vinner. – Jeg vet at guttene gleder seg masse til helga, de er klar til å gå i krigen sammen og da blir vi vanskelig å slå.

Spillerne er enige i at helgens kamper blir tøffe – Ringerike har et bra lag så vi må vær på hugget når de kommer og da trenger vi den støtten vi kan få fra tribunen. Det er ingen lag som liker å kom hit når Leangen er fylt opp med trøndere i skinnvest og mokkasiner, sier Peter Strøm. Også Linge håper trønderne tar turen til Leangen for å støtte laget i helgens kamper. – Kampene mot Ringerike kommer til å være veldig tøffe og jevne, men med en god uke på trening nå så har jeg troa på to seiere til! Vi trenger så mange som mulig på tribunen til helgen, vi lover show om dere lager stemning, sier han.

Poengtoppen
Gjestene Ringerikes topp tre poengplukkere er Kristoffer Melin med 24 poeng fordelt på 10 scoringer og 14 mål, Martin Scott Hagen med 21 poeng fordelt på 10 mål og 11 assist, Martin Persson med 19 poeng fordelt på 8 mål og 11 assist, og Erik Jonas Westman også han med 19 poeng fordelt på 3 mål og 16 assist.

Nidaros sine topp tre poengplukkere er Inge Stokvik med 22 poeng fordelt på 14 mål og 8 assist, Fredrik Rennie Linge også han med 10 mål og 12 assist, Andreas Svedlund med 17 poeng fordelt på 11 mål og 6 poeng, og Joakim Erbe også han med 17 poeng fordelt på 5 mål og 12 assist.
Kampene spilles lørdag 19. november 15:00 og søndag 20. november 16:00 i Leangen Ishall!

Billetter kjøpes 1,5 time før kampstart i billettluka.

Priser:
Voksen: 100kr
Student/honnør: 90kr
Barn under 15 år: gratis

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER