juraj2

Før Nidaros – Grüner

Før Nidaros – Grüner

Det er duket for et ordentlig toppoppgjør når tabellnabo Grüner tar turen opp til Trondheim i helgen!

Full poengpott
Mot Comet forrige helg ble det full poengpott for Nidaros, med seier både lørdag og søndag mot Østfoldlaget. Fredrik Linge var en av spillerne som leverte mange poeng i de kampene, og han var godt fornøyd med lagets jobb. Han uttalte etter kampene at det var to gode lagseire og at det var positivt med mange forskjellige poengplukkere.

Møter tabellnaboen
Denne helgen møter Nidaros tabellnabo Grüner som ligger bare ett poeng forran på en tredje plass. Linge gleder seg til kampene, og tror det blir to tette og tøffe oppgjør, som tabellen viser. -Jeg kjenner mange på Grüner, og det er et veldig godt lag, sier han. Han har også vært en av de som har bidratt med mest poeng for Nidaros så langt i sesongen, noe han synes er morsomst, selv om han sier at det viktigeste er at laget vinner. Samtidig er han også fornøyd med lagets prestasjoner så langt. -For laget sin del så er vi godt i gang, vi må lære oss og avgjøre kampene litt tidligere. Totalt sett har det vært veldig bra.

Ukens snakkis
Det som var en av de store snakkisene etter kampene mot Comet i helgen – både blant publikum, blant gutta i garderoben og i sosiale medier er Fredrik Linges straffe. – Det har blitt mye blest rundt den straffen, det er sånt som skjer, det var et uhell. Det er godt det ikke var avgjørende, sier han selv om situasjonen. Se video av straffen på vår Instagram eller Facebook-side: Nidaros Hockey

Poengtoppen
Grüners topp tre poengplukkere er Krister Evensen med sine 11 poeng fordelt på 4 mål og 7 assist, Christian Linge også med 11 poeng fordelt på 5 mål og 6 assist, og Emil Näsholm med 7 poeng fordelt på 4 mål og 3 assist.

Nidaros sine topp tre poengplukkere er Inge Stokvik med 14 poeng fordelt på 9 mål og 5 assist, Fredrik Linge også med 15 poeng fordelt på 5 mål og 9 assist, og Andreas Svedlund med 11 poeng fordelt på 8 mål og 3 assist.

Håper alle som har mulighet tar turen til Leangen Ishall og støtter Nidaros til seier i helgen.

Kampene spilles lørdag 22. Oktober kl. 15:00 og søndag 23. Oktober kl. 16:00
Billetter kjøpes 1,5 time før kampstart i billettluka.

Priser:
Voksen: 100kr
Student/honnør: 90kr
Barn under 15 år: gratis

SISTE NYTT

– Vi har noe uoppgjort

LES MER

Velkommen på laget, Riis Bilglass

LES MER

En kveld på Grafen

LES MER