inge_stokvik

Full poengpott mot bunnlaget

Full poengpott mot bunnlaget

Forskjellen viste seg å være for stor når topp møtte bunn i 1. divisjon i helga, og Nidaros fikk med seg alle seks poengene fra møtene med kråkene fra Moss, og styrket tabelledelsen ytterligere.

Hattrick avgjorde
Lørdagens kamp ble Inge Stokviks kamp, han scoret ett mål i hver periode og fastsatte resultatet til 3-0 mot tabelljumboen Moss. 1-0 målet kom åtte minutter inn i første periode og var assistert av Juraj Kucirko. Mål nummer to ble satt tidlig i andre periode assistert av Juraj Kucirko og Vladimir Kutny, mens Tapani Nikkilä og Andreas Svedlund assisterte Stokvik på hans tredje mål i tredje periode.

Trener Jan Morten Dahl var likevel ikke helt fornøyd med spillet, til tross for seieren. – Vi skulle vunnet med åtte-ni mål ut fra sjanser, vi slapp ikke Moss til noen ting.
Han mener at det er lett for at man senker seg litt når man møter et lag som fortsatt ikke har vunnet en kamp i serien, men ønsket å gjøre forandringer hør helgens andre kamp. – I dagens kamp fikk alle spille nesten like mye, men vi kommer til å spille med kun tre rekker i søndagens kamp for å holde tempoet oppe, sa han.

– En grei gjennomkjøring før Bergen
Flere mål skulle det bli i helgas andre kamp, men det var bortelaget fra Moss som startet best. Allerede etter 14 sekunder satte Moss inn sitt første mål, men ledelsen varte ikke lenge. Ett minutt etter svarte Nidaros ved Daniel Hofstad (assistert av Jørgen Engstrøm og Andreas Svedlund) og utlignet til 1-1. Halvveis inn i perioden økte Andreas Svedlund (assistert av Joakim Erbe og Fredrik Linge) ledelsen til 2-1 i overtall, før Fredrik Linge (assistert av Andreas Svedlund og Daniel Hofstad) satte inn 3-1 bare minutter senere.
Andre periode startet som den første, men denne gangen var det Nidaros som scoret i første angrep da Tapani Nikkilä (assistert av Arnt Gullikstad og Kent Dahl) satte pucken i mål etter kun 20 sekunder. Så satte Fredrik Linge (assistert av Jørgen Engstrøm og Andreas Svedlund) inn sitt andre for dagen midt i perioden, og økte til 5-1.
Tredje periode startet med overtall for Moss, der de reduserte til 5-2, før Andreas Svedlund (assistert av Juraj Kucirko og Fredrik Linge) økte ledelsen til 6-2. Inge Stokvik (assistert av Vladimir Kutny og Sigve Bråten) satte så inn 7-2 målet, som ble resultatet.

Arnt Gullikstad var enig med trener Dahl etter lørdagens kamp, og laget var ikke fornøyde etter kampen og ville vise seg selv og publikum at de kan bedre. – Flere var nok mer fokuserte på søndag. Samtidig spiller vi ikke vår beste kamp da heller, men vi fikk en grei gjennomkjøring før kampene mot Bergen til helgen, sier han.

SISTE NYTT

– Skal forsøke å være som en fin årgangsvin

LES MER

Vi støtter Jentebølgen 2024

LES MER

– Føler meg som hjemme

LES MER